Ева Лонгория и съпругът ѝ Хосе Пепе Бастон очакват първата си рожба! От HOLA! потвърдиха новината, че актрисата и нейният любим ще посрещнат първородното си дете на бял свят през пролетта. По непотвърдена информация звездата от „Отчаяни съпруги“ е бременна в четвърти месец с момче. Радостната новина е факт година и половина след романтичната им сватба, ексклузивно отразена от HELLO!.

Лонгория ще стане майка за първи път, а Хосе ще бъде баща за четвърти, след като вече има три деца – Хосе, Тали и Мариана.

Миналата година актрисата призна, че би било „благословия“ да стане майка. „Ако се случи, ще се случи – ако е писано, ще бъде благословия“. Холивудската красавица, която се омъжи за Хосе Бастон сподели още, че не би променила нищо от миналия си опит и бивши връзки. „Смятам, че всяка връзка е път към мястото, където се намираш в момента. Всеки грешен завой те отвежда към мястото ти сега, така че не е бил непременно грешен завой. Не бих променила нищо – никога“.

Припомняме ви, че двойката сключи брак в Акапулко през май 2016. За церемонията 41-годишната Ева бе подбрала рокля на най-добрата си приятелка Виктория Бекъм. Сред гостите на сватбата бяха самата Виктория, заедно със съпруга си Дейвид Бекъм, Кейти Пери и Рики Мартин. Церемонията се състоя в дома на мексиканския актьор Джейми Камил, известен с участието си в сериала "Непорочната Джейн" ("Jane the Virgin").