Броени дни преди големия финал на най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“, който ще бъде излъчен на 18 май. Надпреварата за сърцето на световноизвестния виртуоз Евгени Генчев навлиза в решителна фаза.

На 10 май Евгени ще изненада момичетата с неочакваната си поява в имението посред бял ден, за да поглези част от тях с разкрасителна процедура при професионален фризьор. Една от останалите претендентки ще бъде сюрпризирана от музиканта с неочаквана покана за индивидуална романтична среща, изпълнена с много страст и силен адреналин. Двамата ще се изгубят в гората, за да се насладят на компанията си далеч от всички останали, а Евгени ще предизвика избраницата си да си нарисуват взаимно портрети. Тя ще се осмели да направи интимно признание пред виртуоза, а каква ще е неговата реакция, предстои да стане ясно в „Ергенът“. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ергенът (@ergenat.btv)

 

По време на вечерния коктейл зрителите ще станат свидетели на повече от интригуващ сблъсък между две от участничките относно това дали интересът на Евгени е по-силен, когато е „извоюван“ от дамата, или пък когато е „засвидетелстван“ от самия него. Пианистът ще има възможност да разбере и какви родители биха искали да бъдат претендентките за неговото сърце, а една от тях ще се открие с признание за семейството си, след което няма да сдържи сълзите си. Ясната заявка на Елена, че се вижда до Евгени на финала на надпреварата и за нея друга алтернатива не съществува, пък ще предизвика Микаела, която остро ще изрази негодуванието си от това, че редакторката смята крайното решение на „ергена“ за предопределено. 

По време на Церемонията на розата ще стане ясно името на поредната участничка, която няма да получи цвете от музиканта и ще се наложи да напусне имението на любовта завинаги. Евгени ще трябва да избере своята спътница в живота следващата седмица по bTV. Дано направи правилния избор.