Няма домакиня, която да не се дразни от често срещания проблем по време на готвене - парата и мазнината, която се стича под формата на кондензирани капки по уредите и стените на кухненските мебели. Край на досадните капки в кухнята! Световният лидер в производството на аспиратори FALMEC предлага отлично решение за премахване на мазните отлагания, чрез уникалната технология NO DROP® SYSTEM. В следващите редове ще разгледаме предимствата на тази иновация – в помощ на всяко домакинство.

➢ МОЩНИ И ЕФЕКТИВНИ Една от отличителните характеристики на аспиратори FALMEC, с технология NO DROP® SYSTEM е тяхното мощно засмукване, което е проектирано да премахва бързо и ефикасно дим, пара и миризми от кухненското помещение. Усъвършенстваната иновация за филтриране гарантира чист и свеж Въздух във вашата кухня.

➢ ОТЛИЧИТЕЛНА ПРАКТИЧНОСТ Аспираторите с вградена технология NO-DROP® SYSTEM работят чрез набор от метални филтри, разположени така, че перфектно да елиминират капенето от кондензираните пари, а това означава, че можете да готвите без притеснения от капки, които могат да попаднат в храната или да зацапат кухненските повърхности.

➢ УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ, БЕЗ ВРЕДНИ ИЗПАРЕНИЯ В последните години модерната кухня се превърна в място, където семейството прекарва голяма част от времето у дома. В това отношение аспираторите FALMEC, NO-DROP® SYSTEM са изключително ефективни и функционални. Тази иновация позволява на уреда да работи безпроблемно през целия ден, без да блокира от мазнини и прах, което гарантира по-добро качество на въздуха и по-добро здраве за тези, които прекарват повече време в кухненското помещение.

➢ БЪРЗО И ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ Супер лесни за почистване аспиратори FALMEC, NO-DROP® спестяват време на всяка домакиня. Уникалната система е организирана така, че да извежда мазнините и парите извън уреда, което облекчава почистването след готвене. Филтрите имат специално покритие, което предотвратява образуването на капки конденз, по този начин парите се пулверизират в микрокапки и равномерно се разпределят по повърхността, докато накрая се аспирират. Така повърхностите се почистват бързо и с лекота.

➢ УСТОЙЧИВОСТ Друго предимство на аспираторите FALMEC, NO-DROP® са иновативните материали като закалено стъкло и неръждаема стомана, които не само добавят естетическа привлекателност на уредите, но ги правят издръжливи и дълготрайни.

Сред най-предпочитаните аспиратори FALMEC с технология NO-DROP® SYSTEM са моделите GRUPPO INCASSO и VIRGOLA, NO-DROP® - подходящ, както за помещение над 30 m2, така и за кухня с изчистен и минималистичен дизайн, в който пространството може да се оползотвори максимално, дори на височина, защото около уреда има място, което допълнително може да се използва.

Високото качество на материалите, авангардните дизайнерски решения и не на последно място уникалните иновации на FALMEC неоспоримо затвърждават световното лидерство на бранда. В отговор на високите потребителски очаквания италианската компания винаги гарантира положителни резултати – кухненските мебели се запазват чисти и в добро състояние за дълъг период, домашна среда с по-малко шум, по-добро използване на мощността и по-ниска консумация на електроенергия!

За повече информация можете да се обърнете към официалния представител на FALMEC за България - Вето ООД, като посетите фирмените магазините на компанията в София, Пловдив, Варна и Бургас или да разгледате продуктите в сайта veto.bg. Експертите на Вето-уреди за вграждане, ще ви предоставят smart решения, чрез персонална консултация и полезни препоръки за експлоатацията и ефективността на уредите във вашия дом.