По традиция февруари ще бъде месец на финансови предизвикателства и пробиви, защото на 5 февруари ще има пълнолуние във вашия сектор на парите и заплатите. Вероятно ще ви бъде казано нещо за вашите финанси: ще се формира решение на хората над вас или вие самите ще имате повече власт върху доходите си. 

Същият сектор отговаря за самооценката ви, така че това колко цените себе си ще бъде ярко подчертано. И Вселената ще ви го покаже под формата на определено събитие.

След това през целия месец във вашия сектор на чуждите пари ще има струпване на планети. Това ознаава, че най-вероятно ще зависите от финансите на партньор, като съпруг, роднина или помощ от държавата. Вероятно това може да ви донесе необходимостта от отработване на комплекси, свързани с парите.

Допитването до психолог или консултацията с таролог/астролог ще бъде доста полезно за вас. 

До края на месеца ще има важно събитие, свързано с вашия мироглед. Новолунието в Риби ще донесе положителен аспект от триединство, което изглежда ще разшири хоризонтите ви. Това може да се дължи на пътуване, поява на нов учител (психолог, треньор) или обучение в някаква психологическа/езотерична или културна област.

Бъдете сигурни, че до края на февруари ще бъдете изпълнени с ново отношение към живота и ще погледнете по друг начин на заобикалящата ви действителност.