Тази година е много важна за Везните, защото през март 2023 г. Плутон сменя знака си за първи път от 20 години насам и навлиза във Водолей. А това е вашият сектор на децата, което означава, че именно вашето дете ще промени живота ви и ще изисква от вас повишено внимание.

Интересното е, че именно през февруари ще можете да "репетирате" тази ситуация - почти през целия месец. Венера ще бъде във Водолей и ще актуализира дейностите на детето ви или планирането на бременността. За самотните Везни тази позиция означава голям акцент върху любовната сфера. Нищо чудно и да срещнете бъдещия си съпруг/супруга.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари ще подчертае ярко вашия обществен сектор. Ще получите резултат от свършената по-рано работа в екипа, а също така ще можете да видите истинското лице на хората около вас. Пълнолунието в сектора на вашето обкръжение ще се случи с участието на Черната луна - някой явно може да ви навреди.

Може да попаднете и на някакъв маратон, на група хора, които работят на тема творчество, спорт, деца или любов. Например можете да попаднете в общност, свързана с отглеждането на деца, а може би това ще бъде уебинар в социалните мрежи на тема някакво интересно хоби.

От 21 февруари енергията рязко ще се промени. Вашите усилия, интерес и внимание ще бъдат посветени на здравето, режим и грижи според някакъв регламент. Новолунието в Риби може да донесе нови хранителни навици или работни навици. Ако градите кариера, тогава изчакайте новини, които ще касаят екипа ви. Може да се появи нов служител.