Февруари 2022 г. ще бъде един от най-важните периоди през годината за Стрелците. Това е така, защото планетата Сатурн ще се намира в последните градуси на Водолей и ще се подготвя да навлезе в сектора на вашето местожителство. Това означава, че още в края на месеца ще усетите, че ви предстоят нови ангажименти, свързани с недвижими имоти.

Това може да е решение за ипотечен кредит или ще трябва да се погрижите за по-възрастни роднини и да решите техния жилищен въпрос. Във всеки случай от края на февруари животът ви ще се промени и през следващите 3 години ще се посветите на дома, семейството и роднините.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари настъпва във вашия далечен сектор - може да решите да пътувате, да мигрирате или да учите в сериозно учебно заведение. Ако имате планове да учите в чужбина, не се колебайте да действате.

Това ще е и времето, в което Сатурн е в сектора на недвижимите имоти през следващите 3 години просто ще ви принуди да наемете апартамент и да плащате стриктно според сметките на хазяина.

Вероятно е също така да завършите популяризирането на проекта си в някоя от социалните мрежи или да потърсите специалист по популяризиране, продуцент или треньор, който да ви помогне.

Новолунието на 20 февруари в Риби ще ви донесе нов цикъл на пребиваване. Нов апартамент, нов жилищен план или дори идея за миграция ще настъпи в полето ви до края на февруари. Предстои нов етап и за вашите родители. Те може да започнат нова работа, пенсиониране, развод, преместване или продажба на недвижим имот.