Всеки Водолей е на прага на глобални промени, защото още през март 2023 г. планетата на трансформацията Плутон ще навлезе във вашия знак, а Сатурн ще напусне Водолей и ще се премести в Риби. Това означава, че февруари ще бъде месецът на завършването на важен 20-годишен цикъл във вашия живот, който може да се отнася до анализа на вашето минало, вътрешни настройки и всичко, което формира основата на вашата психика.

Време е да се покажете на света. А доколко оценявате себе си, ще ви покажат хората и събитията около вас. Не забравяйте, че всичко, което се случва, е само огледало на самите вас.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари раздвижи до крайност отношенията ви с някого (съпруг, клиенти, работен екип). Например може да решите да се разведете, да ви уволнят или да откажете да работите с определени хора. Възможно е да решите да се ожените, или ще подпишете успешен трудов договор. Всичко зависи от цикъла, през който преминавате.

Във всеки случай изчакайте оценка на дейността ви отвън. Но не губете критичното си мислене - Черната луна точно сега е в знака на Лъва, така че партньорите ви може да са негативни, скандални или прекалено емоционални. Но вие сте крепост на рационалността и логиката.

Новолунието в Риби ще се случи във вашия сектор на финансите и самочувствието. И до 20 февруари ще започнете нов цикъл на заплащане, както и систематичен преглед на подхода ви към себе си и професионализма ви. Ще разберете, че е време да промените нещо в паричната сфера, но това е невъзможно без промяна в позиционирането.


Сатурн ще се готви да навлезе и във финансовия сектор, което през следващите 3 години ще означава, от една страна, намаляване на паричните потоци, а от друга - появата на нова зрялост. Изглежда, че оценявате себе си и своите ценности по нов начин. А началото ще бъде поставено на 20 февруари 2023 г.