Февруари традиционно се смята за един от основните периоди в годината за Лъва, защото се намира точно "срещу" август, фокусирайки се върху взаимоотношенията на представителите на този знак.

Пълнолунието в Лъв на 5 февруари ще ви постави в центъра на дадена ситуация, на вниманието на околните. Може би ще говорите публично или ще бъдете поканени да изкажете мнението си.

Освен това може да почувствате нужда да промените външния си вид: да боядисате косата си, да промените прическата или имиджа си. Имайте предвид, че до началото на октомври Черната луна е във вашия знак, а пълнолунието ще я направи доста по-силно осезаема.

Внимавайте много, тъй като е доста вероятно да станете жертва на черен пиар, публичен скандал или съдебен процес. Тази странна и дори съмнителна популярност изобщо няма да ви смути. Настроението ви ще е толкова борбено и енергично, че просто ще преминете с лекота през всички злобни критици.

Но внимавайте с конфликтите в отношенията. Не отивайте твърде далеч, изразявайки мнението си, защото думите ви може да са твърде остри и язвителни. Вместо това, опитайте да насочите емоционалността си към спорт или работа върху тялото ви. Ще откриете, че джогингът или йогата бързо ще потушат силните емоции и ще ви направят по-оптимистични и жизнерадостни.