3


През 2013 г. Близнаците ще имат две любими играчки: собствената си съдба и чуждите чувства. И както казва хороскопът за 2013 г., никой няма да ти отнеме играчките. Така че, като цяло 2013 г. обещава да бъде не само успешна, но качествено различна. Това означава, че собствената ти съдба и чуждите чувства, не веднъж през 2013 г. ще бъдат в ръцете ти. Още от самото начало на 2013 г. ще започне да те "гъделичка" желанието да се захванеш с всичко отначало, или нещо да промениш в личния си живот. Първите месеци от календара са благоприятни за активна работа, за завоюване на хора, съюзници, приятели и благосклонността на влиятелни хора. Но много Близнаци ще предпочетат да почиват през зимните месеци, не искайки да започнат нов живот, дали защото зимата и понеделниците преминават някак безполезно, или просто близнашкият мързел ще ги убеди да полежат още малко под топлото зимно одеяло. Следователно, тези Близнаци, които, дори в кратките зимни дни предпочитат активно да се движат напред, през пролетта на 2013 г. ще почувстват резултатите. И това се отнася еднакво както за мъжете-Близнаци, така и за жените-Близнаци. Вярно е, че ще има някои различия, жените-Близнаци в зимните периоди ще продължат да бъдат разсеяни, мислейки за старите любови, а Близнаците-мъже, повече ще ги интересуват новите любовни приключения.

Както показва астрологична прогноза за 2013 г., най-важна ще бъде пролетта. През този период много Близнаци ще си припомнят думите на Ницше: "повече от всекиго ненавиждат този, който лети". Защото в този период ще ти се получава практически всичко и само конкуренти или завистници от време на време ще вгорчават живота ти. Според хороскопа, пролетта на 2013 г. е добра за нови проекти, собствен бизнес, нова работа, нова професия, нови възможности. Пролетта на 2013 г. ще открие пред теб не само нови перспективи, но също така и нов социален кръг, а това често означава и промяна в личния живот. През този пролетен период много Близнаци ще се почувстват щастливи, защото ще започнат да се "възстановяват" от своето минало.

Хороскопът за 2013 г. предупреждава, че лятото може да бъдеш въвлечен в чужди конфликти и интриги. Старай се, ако е възможно да запазиш неутрална позиция. Опитай се да не се намесваш в измислени от някой проблеми, в противен случай има голяма вероятност, предложеното от теб решение на проблема, да породи нови неприятности, но вече с твое участие.

Работа. През есента на 2013 г. ще се разкъсваш между работа или училище и личен живот. Говорейки за обучение, през есента 2013 г. много Близнаци ще поискат да попълнят багажа си от знания. Не забравяй, че всяко обучение, не е въпрос на това колко можеш да запомниш, а колко време ще го задържиш в главата си! Още повече, че с ентусиазъм бързо ще превключиш на любовни отношения и в живота ти може да се появи човек с напълно нов мироглед или "неизпробван" от теб зодиакален знак. Ще ти бъде интересно не само да привлечеш, но и да "обуздаеш" тази противоположност.

Хороскопът за 2013 г. много сериозно предупреждава за финансови авантюри и рискови вложения. Старай се да преценяваш рисковете, твоите нови идеи и проекти да са в рамките на един реален бюджет.


Любов. За Близнаците любовта и любовните приключения са наркотик, без които у тях започва „разруха”. 2013 г. обещава редовна доза от "любовния наркотик". Много неща в личния живот ще се променят, не само за самотните. Новите отношения ще бъдат точно такива, каквито Близнаците обичат, приличащи на "скоростно влакче", ту горе, ту крещейки надолу.

Любовният хороскоп за 2013 г. те съветва да бъдеш пределно честен в новите отношения и да не забравиш да оставиш в своята „близнашка глава” място за действително перспективни отношения. Разбира се, много Близнаци вярват, че в тяхната глава има достатъчно място за 5-6 романа, но ще има ли достатъчно място в сърцето ти? Ето защо хороскопът за 2013 г., както и в професионалната сфера, те призовава да намалиш максимално дозата авантюризъм в новите любовни проекти, особено когато избираш самостоятелно своите "нови проекти" и инициативата е в твои ръце.

Моден хороскоп. На твоя стил обикновено всички винаги се възхищават! За късмет и финансов успех през 2013 г., добави в гардероба си малко романтика. Романтичните поли и блузи ще предизвикат завист и удивление. Мини полите, дънките и прекрасният стил Sexy ще привличат в живота ти приятни интриги и приключения. Твоите цветове са: студено синьо, тюркоаз, зелено и сребро. Избор на аксесоари: шалове, чанти с красиви закопчалки.

През 2013 г. отношението ти към модата ще зависи в значителна степен от твоето емоционалното състояние и от личния ти живот. Това ще е особено забележимо през втората половина на 2013 г.. Така че, за да вървиш уверено трябва да стоиш здраво на краката си – в пряк и в преносен смисъл. Замени крилатите сандали на Меркурий с обувки със стабилен ток. Добави към цялостния си облик мекота, загадъчност, откажи се от юношеските колекции и нещата в стил "унисекс". Дамите-Близнаци може да избират рокли с интересни дизайнерски решения в областта на раменния пояс и деколтето.