Това е началникът на всички сезони! С него никога няма да скучаете. Уви, като всички интересни характери той е непостоянен, бърз, но с ограничена енергия, обича да послъгва, не спестява за черни дни (а и не смята, че те непременно ще настъпят). Той е хаотичен, но надарен, комуникативен, но небрежен към детайлите, лесно се обижда, но и бързо забравя обидата, малко разсеян, но добър в правенето на бързи пари и на всичкото отгоре крайно човечен и фен на забавленията.

Този началник е извънредно интелигентен и заради това способен да се занимава (с малко помощ, разбира се!) с няколко въпроса едновременно. Неговото чувство за хумор е може би най-ценното му качество. Когато то го напусне (в случай на голям емоционален стрес), той ще има нужда от вашите съвети, може би от рамо, на което да се облегне. Дайте му го! Той никога няма да забрави този жест.

Правете каквото и да е, но никога не бъдете стандартни в своите идеи, планове и стил на работа, ако работите с началник Близнаци. Ще го отегчите до такава степен, че може да ви уволни. С други думи, не се разстройвайте, ако работата в офиса е в пълен безпорядък. Методът на случайността е начинът, по който управлява началникът Близнаци. Все пак той успява да работи дори в този пълен безпорядък. Приемете това като част от неговата личност.

И не го карайте да следва определена линия на поведение, дори ако това е за негово добро! Той ще се бунтува като малко дете. Да, по своята същност този началник е дете – немирно, обичливо, умно, общително, любопитно дете! Затова не се учудвайте, ако той ви обича и мрази едновременно.

Близнаците проявяват искрен интерес към вас и вашите дела. Те са в стихията си, когато уговарят клиент да сключи договор, забавляват добре, излъчват дружелюбност. Не са стиснати.

Ако ви харесва възбуждащата, динамичната, леката атмосфера в офиса, намерете си началник Близнаци. Жените обикновено го намират за очарователен и много човечен. Мъжете се отнасят към него по-скоро презрително. Но всички са съгласни, че той е отлична компания.