Везните са въздушен знак, управлявани от планетата Венера.

2020 ще е годината на растеж и вътрешно удовлетворение. 

Любов и връзки

В началото на годината е възможно да има трусове във връзката ви. Ще трябва да понесете някои разочарования, но от вас зависи как ще го направите. Бъдете готови да се грижите първо за себе си, за да повишите и самочувствието си. Чак тогава ще откриете баланс и истинско щастие. Започнете още сега.

Оценете връзката си и поставете ясни граници. Инвестирайте в нея, а не започвайте нова.

Кариера

2020, а и 2021 ще са годините, през които трябва да започнете да мислите креативно и иновативно, за да имате късмет в професионален план. Бизнес партньорствата могат да са голямо предизвикателство през пролетта.

Време е да се радвате на резултатите от положените усилия през годините.

Новата година е времето, през което трябва да подобрите своя имидж и да положите още усилия. Всичко ще се отплати. Ще постигнете целите си.

Финанси

Възможно е да се насочите в нова посока за изкарване на пари. Бъдете щедри, но не раздавайте с лека ръка парите си. Изглежда, че ще ги привличате навсякъде.

За да се справите с успехите си, трябва да откриете баланса. Това няма да е трудно, защото не сте коя да е зодия. През пролетта е възможно да имате финансови затруднения.

Здраве

Време е и да откриете хармония със себе си. Ще бъдете изпълнени с положителна енергия, която ще подобри здравето ви и ще ви даде повече сили. Това ще ви се отрази добре след година като 2019.