Любовният триъгълник е ситуация, в която едва ли някой би искал да попадне. Но жените от тези зодии рискуват да попаднат в опасни води и да се проявят в ролята на “другата жена” през есента на 2024-та година. Разберете дали и вашата зодия е една от тях. Ако да, то бъдете много внимателни. А ние ще ви помогнем със звезден съвет. Разгледайте нашата галерия и вижте дали това важи за вас.

Риби

Лунното затъмнение през септември 2024-та година ще донесе на зодия Риби възможността да изградят силни връзки. Необходимо е обаче да се разбере спецификата на затъмнението на Черния лебед и факта, че Вселената има доста особено чувство за хумор, защото човекът, на когото сте хвърлили око за сериозни отношения, може самият да е в друга връзка.

Готови ли сте да влезете в ролята на любовница в името на обещанията за прекрасно бъдеще заедно? Склонни сте да идеализирате партньора си, но се опитайте да приемете ситуацията сериозно и да оцените адекватно рисковете си.

Везни

Октомври е месецът, в който Везните могат да бъдат въвлечени в любовен триъгълник. Очакваме слънчево затъмнение и новолуние във вашия знак точно тогава. Вие сякаш ще се преродите отново и вашите принципи вече няма да бъдат същите.

През този период вашата нерешителност и страх от поемане на отговорност може да завладеят ума ви. Лесно ще следвате примера на човек, който обещава стабилност и е готов да поеме водеща роля в отношенията ви.

Съществува обаче голям риск да бъдете част от любовен триъгълник и да се възползват от вас. Балансът между функциите „получаване“ и „даване“ ще бъде нарушен и следователно ще почувствате зле от създалата се ситуация.

Стрелец

Октомври, или по-скоро средата на месеца, също може да бъде натоварен за зодия Стрелец. На 17 октомври Венера ще премине във вашия знак и ще окаже влияние както върху финансовата сфера, така и върху сферата на любовните отношения.

Вашият блясък в очите и магнетичност ще накарат обожателите ви да се стичат към вас като молци, летящи към светлината. Вие обаче можете да бъдете скептични към сериозните връзки, защото Венера ще бъде в опозиция с Уран. Поради тази причина може да смятате, че всяка сериозна връзка е загуба на вашата свобода.

От друга страна страхът от това да се почувствате отлъчени или изолирани може да е толкова силен, че бихте предпочели да преживеете кратка любовна афера с човек, който вече има връзка. Така ще сте сигурни, че няма да бъдете поставени пред евентуалната опция за сериозна връзка.

Скорпион

Скорпионът се стреми към топлина. Ако партньорът не може да ви стопли през студената есен, то този воден знак ще потърси друго, по-топло убежище за лошото време.

Присъствието на Венера във вашия знак ще ви даде увереност в способностите ви да достигнете всякакви висоти. А в началото на вашия сезон Слънцето ще бъде в тригон с Юпитер, планетата на експанзията. Желанието за придобиване на нови преживявания може да бъде особено силно.

Все пак си струва да си зададете въпроса дали наистина вашият партньор не е в състояние да отговори на вашите нужди. Говорили ли сте с него за това? Получаването на топлина от грешното място ще доведе само до краткотрайно удовлетворение, а това определено не е това, което търсите.