Хората, родени през април, като цяло са много амбициозни, трудолюбиви и дейни. Те не обичат да разчитат на другите, а предпочитат да постигат всичко сами. Не се страхуват от опасността, а приключенията ги привличат неудържимо.

Така могат да бъдат описани, в най-общи линии, хората, родени през април, но истината е, че те се делят на четири типа, в зависимост от датата, на която са родени. Всяка от тези групи има свои особености – свои силни и слаби страни. Проверете вие от кой тип сте още сега:

1. Първа група (от 1 до 8 април)

Хората, родени в началото на месеца, са доста импулсивни и сприхави, ако не ги уважавате. Изобщо не е препоръчително да се заяждате с тях, защото няма да ви го простят.

Когато обаче става дума за семейството им, тези хора са много грижовни и любящи. Те са изключително отговорни и много държат на родителите си. Ако вашата половинка е от тази категория, ще трябва да приемете родителите му/ѝ, защото те ще бъдат неизбежна част от живота ви. Хората от тази група имат много силна връзка и с приятелите си. Винаги можете да разчитате на тях.

2. Втора група (от 9 до 15 април)

Жените от тази група често се притесняват без причина, но пък са невероятни майки. Биха направили абсолютно всичко за детето си, за да може то да е щастливо и да успее в живота. Дамите от тази категория имат и вроден усет за модата и често имат поетичен талант.

Мъжете от тази група много рядко се обиждат, но не очаквайте прошка, ако все пак ги засегнете, защото те са доста злопаметни. Иначе са спокойни личности. Идеалната жена според този тип мъже е забавна, умна, сладка и чудесна домакиня! Ако вие отговаряте на тези качества, той ще ви боготвори. Освен това мъжете от тази група са страхотни любовници и са големи романтици.

3. Трета група (от 16 до 22 април)

Хората от третата група обикновено имат балансиран начин на живот и рядко се провалят в нещата, с които се захващат. Тези априлски личности са много дружелюбни, но не харесват хората, които само мързелуват и купонясват. Те смятат, че общуването с такива хора е загуба на време и няма да им донесе нищо добро.

Жените от тази категория са големи инати и отстояват мнението си докрай. Те по принцип не обичат да спорят, но много мразят останалите да ги подценяват и това ги изкарва извън нерви. Мъжете от тази категория не са нощни птици, но са много чаровни. На тях винаги може да се разчита. За тях е много важно жената до тях да е честна, открита и да държи на думата си. Най-добре не ги лъжете, защото много трудно ще спечелите доверието им, ако веднъж сте го загубили.

4. Четвърта група (от 23 до 30 април)

Хората от тази група не обичат да взимат страна и винаги стоят някъде по средата, защото изобщо не са агресивни и мразят конфронтациите. Обикновено постигат много успехи в живота си. Обожават природата, а пътуванията са тяхната страст. Освен това са доста креативни и артистични личности, силната им страна е музиката. Доказателство за това е, че много творци са родени точно през месец април.

Хората от тази група са и много чаровни и лесно завързват приятелства. Може би си мислите, че те имат доста голямо самочувствие, предвид всичко, което казахме за тях, но това не е така – те са много скромни и земни хора. Държат изключително много на семейството си и от тях стават чудесни родители.