Овен

Днес ще се чувствате енергични и готови да свършите много работа, независимо от пречките, които ще се появят. Спазвайте правилата, за да не съжалявате после, че сте си изгубили времето в напразна съпротива.

Телец

Днес ще ви вълнуват доста прозаични неща, но въпреки това твърде важни. За кой ли път ще установите, парите все не достигат, за да си купите всичко, което искате. Не се подтискайте от такива неща, нищо чудно да получите отнякъде допълнително.

Близнаци

Днес нямате търпение да отидете на работа, чувствате се много активни на работното място. В състояние сте да изпреварите конкурентите си, някои колеги могат да ви завидят за начина, по който се справяте със задълженията си.

Рак

Днес ще сте ангажирани най-вече с приятелите си или пък с колегите си. Всички неща, които трябва да направите, а също и искате да направите, все ще са в тези групи. Недейте прекалено да се отдавате на емоциите си, включвайте и разума от време – навреме.

Лъв

Съпротивлявайте се, ако ви карат да бързате. Това определено не е най-творческото състояние. По някое време като се опомните и възстановите способността си да мислите трезво ще се учудите как са могли да ви вкарат в подобно приключение, но вече ще е късно.

Дева

Малко разсеяни започвате деня. Мислите ще ви носят някъде далеч, но определено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не направите някой гаф. По някое време като се опомните и възстановите способността си да мислите трезво ще се учудите как са могли да ви вкарат в подобно приключение, но вече ще е късно.

Везни

Днес си струва да започнете нещо глобално. Ако нямате подобни желания, започнете повече дребни неща, не си струва да пропилеете напразно този дар на деня.

Скорпион

Днес внимание и съсредоточеност определено няма да ви достигат. Какво пък днешният ден ще е доста весел и безгрижен. Само не казвайте на шефа ;)

Стрелец

Днес най-важното е да слушате интуицията си. Ако нещо засече или откаже да работи, непременно потърсете помощ от нечия друга интуиция.

Козирог

Днес няма да ви е лесно да убедите хората в правотата си. Не си струва и да се опитвате, просто постъпете така както смятате за правилно, a правотата ще ви признаят впоследствие.

Водолей

Време е да отдъхнете малко. Днес е добре да прекарате повече време у дома си, стига да можете, имате нужда от малко спокойствие и време за размисъл.

Риби

Малко разсеяни сте днес и не ви се занимава с разни сериозни неща. Ще ви се иска да не ви закачат много много и по възможност да останете сами, за да се занимавате с това, което си харесвате.