Овен

Труден ден, особено за взаимоотношенията ви. Днес сякаш всички ще ви говорят на чужди езици, почти не се наблюдава разбирателство. Опитайте да сте по-толерантни и съпричастни.

Телец

Доста ангажирани ще сте днес и то със съвсем прозаични задачи. Не се опитвайте да прехвърляте отговорностите си другиму, защото се пише на ваш гръб. С други думи - вършете си сами работата, за да ви е мирна главата.

Близнаци

Ще сте генератор на свежи идеи и дано се намери кой да го оцени, защото отчаяно се нуждаете от публика. Днес е много важно да има кой да ви се възхити и кого да очаровате. За целта в добре да сте сред хора, все пак.

Рак

Пробуждат се разни стари страхове, което ви прави много уязвими за неприятелите ви. В никакъв случай не демонстрирайте какво ви е. Опитайте сами да преодолеете страховете.

Лъв

Бъдете много внимателни къде и какво казвате, защото не само стените имат уши. Днес лесно биха използвали изказванията ви против вашия интерес, а вие както подробно обичате да обяснявате, ще дадете доста материал.

Дева

Все се появяват някакви задачи, които ви пречат да правите каквото си искате. Но пък вие ще се справяте с нещата много по-добре, отколкото сте очаквали, без да се напъвате много.

Везни

Денят би могъл да е много успешен, стига да не се отдадете на леност. Нещата ще стават лесно, без много усилия, може да използвате благоприятното стечение на обстоятелствата, за да направите някои полезни за вас неща.

Скорпион

Днес ще сте малко разсеяни и нещата няма да стават според плановете ви, но пък може и така да е по-добре. Отделете повече внимание на хобито си или пък ходете повече.

Стрелец

Ще можете да се видите с приятели и въобще да направите нещата, които сте си наумили и да си изкарате един чудесен ден. Нито работата, нито хората ще могат да помрачат доброто ви настроение. Всички задачи, които трябва да бъдат свършени днес, ще бъдат свършени с усмивка и лекота.

Козирог

Малко труден ще ви се стори днешният ден. Нещата ще се осъществяват бавно и с много усилия. Добре, че вие не сте от онези, които лесно се отказват. Стиснете зъби и продължете напред.

Водолей

Всички ще се опитат да прехвърлят задълженията си на вашите плещи и вие нали сте добрички. Недейте така, правите лоша услуга на хората. Ако толкова не може да се сдържите – спортувайте, разхождайте се, говорете с приятели, но не вършете работата на всички.

Риби

Малко нервен и некомфортен ден. Затова пък влиянието ви върху хората ще е доста силно, така че внимавайте кого и защо манипулирате. Всичко остава на вашата съвест.