Май е един от първите наистина топли месеци, които започваме да свързваме с приближаващото лято. Слънце, хубаво време, възможности за излизания. Всички тези неща ни карат да се чувстваме добре и да се радваме на петия месец от годината. Освен това, той ще донесе и много добри новини и преживявания за 12-те зодии. Ето какво да очаквате този месец според зодиакалния си знак. 

Овен
Трудностите на живота ще ви направят по-твърди и ще ви научат да оценявате това, което умеете да правите сами. През май Овенът ще може да усети радостта от живота и да осъзнае стойността на малките неща.

Телец
Отношенията на Телеца с родителите и други роднини ще се подобрят значително през май. Общуването с близките ще ви донесе безпрецедентно удоволствие, особено сигурността, че в трудни моменти ще ви помогнат.

Близнаци
Ще имате късмет в областта на финансите: ще се появи неочакван източник на доходи или възможност за намаляване на разходите. Но не бързайте незабавно да харчите „лесните“ пари. По-добре спестете за бъдещето.

Рак
За Раците май ще бъде успешен в посока на самоусъвършенстването и работата върху самите себе си. Раците ще имат шанс да се отърват от лош навик, да научат нещо ново или да започнат да спортуват. Раци, всичко това ще ви се „получи“ много лесно и ще ви помогне да се абстрахирате от лошите новини.

Лъв
Първата половина на май ще бъде доста трудна, но през втората половина нещата ще се оправят. Ще си създадете комфортен живот, а задълженията ви няма да ви натоварват.

Дева
През май родените под знака на Дева ще имат съдбоносна среща. Ще срещнат човек, който ще промени живота им в положителен аспект. Общуването с него ще разведри трудното ежедневие и може би дори ще прехвърчат искри.

Везни
Доброто здраве и благополучие ще радват Везните през май. През този месец Везните ще могат да излекуват тежка и продължителна болест.

Скорпион
През май ще бъдете изпълнени с енергия и вдъхновение. Ще се справите успешно не само с ежедневните дела, но и със служебните задължения, творческите и доброволчески изяви.

Стрелец
През май ще покажете своите лидерски и организационни качества. Вашите мащабни и сложни проекти ще завършат успешно. Хората ще ви изслушат и ще поискат съвета ви, а вие ще можете да ги убедите в правотата си.

Козирог
Май ще бъде много романтичен за Козирозите. Трудностите на живота ще ви обединят със сродната ви душа. Ще постигнете пълно разбиране и хармония. Самотните Козирози имат добър шанс да намерят любов.

Водолей
Астролозите обещават на Водолея, че скръбта и сълзите ще заобиколят дома ви през май. Ще изживеете много положителни емоции, свързани със семейството и приятелите. Не се затваряйте в себе си, споделяйте преживяванията си с близките и ги помолете за съвет. Ще се почувствате много приятно от общуването с деца.

Риби
Вие сте добър човек и вашата доброта ще зарадва много хора този месец. Рибите ще преживеят май достойно и ще бъдат доволни от себе си. Помагайте на хората, а по-късно и те ще ви помогнат.