Що се отнася до Риби, периодът на несигурност най-накрая приключва - вашият управител Юпитер е ретрограден от септември 2023 г. и започва да върви директно в новогодишната нощ. През целия декември ще трябва да се занимавате с кариерни проблеми, тъй като струпването от планети ще бъде във вашия сектор на професията, което може да донесе сериозни перспективи и увеличаване на доходите.

На Новолунието на 12 декември във вашия сектор на кариерата ще има съвпад на Марс, Луната и Слънцето, което ви носи нова задача и нови приходи. Ако не сте ангажирани с кариера, тогава в този ден може да настъпи сериозна промяна в живота на вашия баща или съпруг, свързана с ранг и статус.
В същия ден Меркурий - управителят на вашия сектор на отношенията - преминава в ретро фаза във вашия сектор на екипа и приятелите, което може да ви донесе появата на бивши колеги на работа или покани за пътуване до места, където вече сте били. Именно там можете да срещнете човек, който към края на годината може да ви предложи интересни перспективи за работа.
Освен това до 31 декември активно ще преосмисляте отношенията си с околните, като че ли чрез общуването с тях ще анализирате общото си разбиране за целта в живота си. Например, ако общувате в сайтове за запознанства, тогава чрез запознанства с фенове можете да научите много за себе си. Слушай ги.

Важна дата за връзката ви ще бъде 27-28 декември - на този ден Марс се свързва с управителя на отношенията, което означава, че в живота ви може да се появи мъж. Това може да бъде доста свързано със статуса, тъй като съвпадът на планетите се случва в сектора на ранговете и позициите. Бъдете сигурни, че този роман ще има значение за вас през 2024 г.

Но Новолунието на 27 декември ще се проведе във вашия любовен сектор, което в крайна сметка може да донесе важно решение в една връзка. Например, вашият любовник ще направи крачка в развитието на любовта ви или ще започнете да говорите с него за бъдещи деца. Ако сте семейни, то това Пълнолунието може да ви донесе бременност – бъдете сигурни, ще бъде съдбоносно за вас!