Певецът публикува в социалните мрежи дъга, нарисувана от дъщеря му Бъни.

Брайън Адамс, който ще изнесе впечатляващ BEST OF концерт в София на 11 октомври, изказа скръбта си за жертвите от трагедията в Орландо по затрогващ и мил начин. В профилите си в социалните мрежи музикалната легенда качи рисунка на дъга, създадена от невръстната му дъщеричка Бъни.

“Потресен съм да разбера за трагедията в Орландо”, написа в поста Адамс, добавяйки хаштага “one love”. Певецът неведнъж е изказвал позицията си срещу дискриминацията и през април тази година дори отмени свой концерт в щата Мисисипи заради неприемлив хомофобски закон.

Бъни, която е на само на 5 години, е първородната дъщеря на Адамс от връзката с личната му асистентка Алисия Грималди. Двамата имат и още едно дете – 3-годишната Лула. Изпълнителят винаги е подчертавал в интервютата си, че възпитава момичетата в дух на толерантност, миролюбивост и разбирателство.

В момента звездата е в разгара на световното си турне “Get Up”, което след напълно разпродадени зали в Западна Европа се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Адамс ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на обиколката.

Концертът на Брайън Адамс в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.