Страхотна новина за всички фенове на "Сексът и градът" и неговото продължение "И просто така" – снимките по легендарната лента може да бъдат подновени за втори сезон!

Сериалът, чиято премиера бе в началото на декември 2021 г., получи предимно негативни отзиви (както от зрители, така и от критици), но запознати до продукцията намекваъ, че вероятността снимките да бъдат подновени за още епизоди е много голяма. "Целият екип иска да докаже, че вторият сезон може да бъде много по-силен от първия и че завръщането на сериала след толкова години е напълно оправдано и феновете има какво още да очакват със затаен дъх", казва източникът.

По думите на представител на HBO "И просто така..." излиза доста скъпо и за да го има хората трябва да продължат да го гледат всяка седмица. Главният директор по съдържанието на HBO и HBO Max Кейси Блойс подчерта, че възможността за завръщане на сериала зависи преди всичко от решенията на Сара Джесика Паркър и изпълнителния продуцент Майкъл Патрик Кинг.

Съдбата на новия сезон от култовата лента бе поставен пред пълен провал след скандала, който се разрази около Крис Нот, който изигра любимия на милиони жени по света Мистър Биг. Той беше обвинен в сексуално насилие от няколко жени, след което загуби агента си, роля в телевизионния сериал "The Equalizer" и няколко големи рекламни договора. Актрисите от сериала пък излязоха с изявление, в което подкрепиха напълно пострадалите дами, след което беше решено всички сцени, в които Нот участва, да бъдат изрязани. 

Ние стискаме палци да има втори сезон, но откровено се надяваме той доста повече да напомня на стария "Сексът и градът" такъв, какъвто всички го заобичахме! И дано Саманта да се завърне!