Всеки ден е изпълнен с нови предизвикателства и с желанието ни да покоряваме нови върхове. Всеки ден ни очакват приключения, но и куп ангажименти, а времето никога не стига. Звучи ли ви познато?

Да, ежедневието ни представлява низ от задачи, които сякаш нямат край. От нас зависи да открием правилната формула, за да бъдем не просто успешни, но и да имаме необходимата енергия и настроение, за да се справим с всичко, което ни очаква. 

Всеки ден е повод за много усмивки

Има моменти, когато ни се струва невъзможно да поддържаме бързото темпо. Трудно е да бъдем фокусирани, защото нямаме достатъчно енергия. Решението в такива ситуации е само едно - сладък десерт, който ни кара да забравим за всичко около нас и просто да се насладим на перфектната комбинация на вкусове. 

Knoppers Nut Bar е новото изкушение, което ни доказа, че можем да похапваме вкусен десерт по всяко време на деня. 

Шоколадов десерт, който съблазнява сетивата

Шоколадовият бар е новото попълнение в семейството на Knoppers. Той съчетава в себе си няколко различни вкуса, за да ни даде енергия, добро настроение и сили, за да се справим с всяко препятствие.

Какво съдържа десертът?

Хрупкаво изпечени и леки вафли, вкусен млечен крем, лешников крем, карамел и печени лешници, покрити с шоколад. 

Любим вкус, който е винаги с теб

Новият шоколадов десерт на Knoppers е винаги до теб, за да ти даде енергията и доброто настроение, от които се нуждаеш. Ще ви разкрием една тайна - всеки следобед в офиса имаме малък ритуал, след който се чувстваме презаредени и настроението ни неминуемо се подобрява. Това е моментът, когато си позволяваме кратка почивка, за да се поглезим с новия шоколадов бар. Това са минутите, които се посветени не просто на вкусния десерт, но и на нас самите. Минути, в които си позволяваме да се откъснем от безкрайните задачи и да се настроим на една по-лежерна и приятна вълна. 

Сега и ти можеш да спечелиш новия вкус от Knoppers

Сигурни сме, че след всичко прочетено, вече нямате търпение да опитате експлозията от любими вкусове. Новата ни игра ви очаква и ще ви даде възможност да се насладите на шоколадовия бар.

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за играта и да отговорите на въпроса: "По кое време на деня бихте хапнали Knoppers?" 10 от вас ще спечелят по 1 кашон с шоколадови барчета Nut Bar. Играта продължава от 07.06.2021 до 20.6.2021, а победителите ще обявим на 21.06.2021.

Желаем ви успех и ви гарантираме, че всеки ден може да бъде повод за истински празник, когато имаме под ръка вкусно десертче.

Играта вече приключи и ето кои са победителите: Красимира Бъчварова, Александра Маркова, Галина Банева, Росица Лачева, Десислава Луканова, Магдалена Иванова, Марсела Накова, Венеция Стоянова, Виктория Вичева и Сашка Пейчева. Честито!