Много често откриваме, че почти всяка една развлекателна индустрия се разделя на мъже и жени. Букмейкърите и онлайн казината не са от тях, впрочем те са готови по всякакъв начин да привлекат лоялни потребители и честно казано, последното, което някога ги е интересувало е полът на клиентите. Не е трудно да забележим, че брандът PalmsBet има точно такава политика, а анализаторите показват, че когато в една платформа присъстват жени, винаги е интересно на всички да опознаят техните идеи и прогнози, една жена на виртуалните маси за забавление е винаги шанс за още по-вълнуваща игра.

Най-вероятно си мислите, че нежният пол започна да се повишава в същите платформи през последните две години, има много причини да допускаме това, но според някои проучвания, интересът е започнал много по-рано. Нека започнем с факта, че тази индустрия продължава да отбелязва рекорд след рекорд, като това е възможно с помощта на женската аудитория. Достатъчно е да забележим, че например женската аудиторията се повишава от 2015 до 2020 г. с около 10.3%. Това може да не ни се струва като много сериозен скок, но не е трудно да открием, че благодарение на мобилните технологии, разминаването в половете се топи с години. Очакваме статистиката тази година да е още по-висока.

Нека обърнем внимание на някои от основните тенденции и ще ви изненадаме много сериозно, когато споделим, че дамската аудитория не само може да залага на спорт, но е доста успешна в това отношение. Анализаторите споделят, че в някои двойки, нежната половина започва да обръща внимание на спорта и често използва букмейкърските платформи за забавление. Разбира се, не трябва да забравяме, че почитателките на дамския тенис не са никак малко, впрочем в този спорт именно дамите печелят много повече внимание от мъжете, което също не трябва да ни изненадва.

Според някои анализи, дамите правят около 32.3 депозита за сметка на мъжете, които обикновено в годината правят 19.4. Макар и дамите да правят по-малки депозити, средно от 38 евро (статистиката е европейска и затова използваме тези цифри), то мъжете правят по 55 евро депозит. Не е трудно да открием обаче, че по-високата честота повишава и официалната стойност. Около 59% от дамите избират мобилните си телефони и освен това не е трудно да забележим, че дамите са готови по всяко време да заложат и на игрите на риска. В това отношение ще видим, че доминират при залозите на бинго, но имат и още една изявена и силна страна при ротативките. Не е трудно да открием, че голяма част от женската аудитория предпочита именно тези предложения.

Първо там има достатъчно разнообразие, освен това ще видим, че са конкурентни и на виртуалните маси, както и на живото казино - второто е една много приятна иновация, в която вместо компютър, нашата игра се ръководи предимно от компютър. Не са малко и професионалистките в покера, които само с тази игра са успели да влязат в клубът на милионера, но нека не забравяме, че подобни идеи и кариери се развиват предимно и само с трупането на опит, но подобни успехи не само не са задължителни, но не са и лесни.

Тук е моментът, в който бихме споделили, че всяка една трябва да бъде отговорна в този вид забавления, както и самите оператори изискват от всеки клиент, но не се налага. Статистиката показва, че жените са много по-разумни и знаят кога точно да приключат играта си, като в повечето случаи винаги затварят платформата с повече успехи. Точно по тази причина и дамите са били винаги по-желаните в тази платформа.