За първи път в историята майките ни може и да не са прави за нещо... Всички знаем безкрайните лекции за това как трябва да си подреждаме стаите, как не трябва да псуваме (все пак не е присъщо за една дама!) и как трябва да си лягаме рано.

Но ето че някои скорошни проучвания показват, че хората, които псуват, лягат си късно и са разхвърляни, са всъщност много интелигентни.

Според едно проучване хората, които псуват, имат по-развит речник от останалите и са по-самоуверени.

Някога разхвърляните стаи бяха признак за неорганизираност и непродуктивност, но множество проучвания от изминалите години показват, че хората, които работят на разхвърляни бюра, имат по-развито въображение, достигат до по-креативни решения и са по-склонни да разчупят рамките и да мислят нестандартно.

Така че следващия път, когато някой ти направи забележка за онзи пакет чипс на бюрото, който стои празен от дни, но никой не изхвърля, заяви, че той ти е жизненонеобходим за творческия процес.

Други тестове доказват, че нощните птици са интелигентни и често работят на престижни позиции с високи заплати.

Така че не се чувствай виновна, ако на бюрото ти е пълен хаос, ако често споменаваш майката на някоя врата, изпречила се на пътя ти, или ако будуваш до късно вечер – може би просто си гениална!