Лятното слънцестоене в края на юни означава нещо различно за всеки от зодиакалните знаци. Ето какво най-дългият ден в годината е подготвил за вас.

Овен

В Северното полукълбо 21 юни ще бъде най-дългият ден в годината - лятното слънцестоене. (Това е най-краткият ден в Южното полукълбо.) Зодиакалните знаци в западната астрология се определят от положението на слънцето в деня на вашето раждане, което означава, че слънцестоенето е важно събитие. Според астрологът Шарън Смит денят ще бъде тих за Овена. „Лятното слънцестоене „удря“ вашия четвърти слънчев дом“, казва Смит „така че е подходящ момент за събиране на семейството или онзи проект за подобряване на дома, който обмисляте.“

Телец

За Телеца не само лятното слънцестоене е важно през тази година, но и положението на планетата Уран, обяснява Смит: „Уран, планетата на внезапната промяна и вълнение, се премести в Телец на 15 май след седем години в Овен. Ако вашият рожден ден е от 20 до 23 април, имате електрическа аура около себе си и вълнението и промяната са във въздуха." Това събитие е рядко и трябва да ви активира и да увеличи вашата производителност.

Близнаци

Близнаците ще бъдат изключително практични по време на лятното слънцестоене. „Умът ви ще бъде в банковата ви сметка“, казва Шарън Смит. "Ако се събуждате за нови финансови нужди, преминете към създаване на повече ресурси." Това ще е момент, в който ще се справите и осъзнаете кое е най-изгодно за вас. "Наблюдавайте склонността си да разпръсквате енергията си и да правите много неща едновременно." Уверете се, че се чувствате готови да общувате и избягвайте изненадващите неща, които могат да отнемат енергията ви.

Рак

Времето е всичко: Ракът очевидно ще бъде в центъра на вниманието по време на лятното слънцестоене. Време е хората от този знак да покажат на света от какво всъщност са направени. „Чудесен момент е да изградите кариера или да осъществите нови срещи, включително романтични“, съветва Смит. „Финансовите възможности са налице.“ Ще се почувствате доста силно това лято - просто дръжте егото си под контрол.

Лъв

Очаквайте да се почувствате духовно подновени през това време, ако сте Лъв. "Лятното слънцестоене се случва във вашия слънчев дванадесети дом", казва Смит, "и ви дава енергия да се свържете духовно със себе си чрез медитация и саморефлексия." Тъй като хората под този знак са склонни да бъдат общителни, това духовно подмладяване също ще засили способността ви да се свързвате добре с другите.

Дева

През това време на годината взискателната Дева преминава в „овърдрайв“. „Девите ще се замислят за всички проблеми, които се нуждаят от решения“, казва Смит. Лятното слънцестоене ще накара Девата да се почувства така, сякаш може да поеме всяко предизвикателство. Това определено това не е всичко, а Смит добавя: „Фейерверките в любовния ви живот събуждат най-дълбоките ви желания за интимност.“

Везни

„Въпросите с кариерата ще са на преден план“, предупреждава Смит, „особено за „ранните“ Везни, родени преди 25 септември. Има предизвикателства, иска се да се появи нова структура.“ За Везните това ще бъде време на усилена работа - но ако някой може да се справи, това е умерената Везна. Действията, които предприемате и как реагирате, ще изплащат дивидентите си по-нататък, обяснява Смит.

Скорпион

Скорпионите ще горят това лято. Няма по-добро време за създаване на нови цели и опитване на нови неща. „Лятното слънцестоене попада във вашия слънчев девети дом“, казва Смит. „Възползвайте се от тази енергия, за да разширите хоризонтите си. Научете японската церемония за чай. Запишете се за клас по африкански танци. Отидете на поклонение. Направете пътуване в пустинята." Светът е ваш, Скорпиони.

Стрелец

Подобно на Везните, Стрелецът ще намери лятното слънцестоене за време на самоусъвършенстване. "Каквото и да правите сега, е подготовка за един вид дебют, който ще направите в края на годината", казва Смит. „Бъдете бавни, внимателни и търпеливи, докато чакате успеха.“ Докато повечето хора гледат на лятото като на време да отвърнете, вашето време за релакс ще се забави с няколко месеца.

Козирог

Лятното слънцестоене носи необичаен обрат на събитията за типично разумния Козирог. Вместо да бъдете управлявани от прагматизма, вашите емоции ще нараснат. „Акцентът е върху партньорствата ви сега“, казва Смит. Независимо дали връзката е романтична или професионална, това е моментът да проучите своите чувства и чувствата на другите.

Водолей

Свободолюбивият Водолей може да се превърне в нещо малко по-сериозно, казва Смит. „Това време на годината е свързано само с работа за вас. Ако се чувствате ограничени от текущата си работа (кой Водолей не го прави?), огледайте се за нещо, което ви дава повече свобода." Ще се изкушите да се преуморите, но не забравяйте за личните си нужди. Отделяйте няколко минути всеки ден, за да направите нещо само за себе си.

Риби

Лятото е най-доброто време на годината за Рибите, а слънцестоенето е черешката на сезонната им торта. „Нептун, вашият владетел, сега е в средата на знака ви“, обяснява Смит. „Това е невероятна възможност, която се случва веднъж на 165 години“, казва тя и това ще продължи приблизително 14 години. „Възползвайте се от креативността и духовността, с които разполагате.“