Астроложката Юлия Лифанова разказва какво ще донесе транзитът на Меркурий в съвпад с Лилит, както и кои зодии трябва да обърнат внимание на репутацията си.

Започва най-трудният транзит за годината - планетата на комуникациите Меркурий преминава във Везни, където сега се намира възелът на миналата карма на Кету и Лилит. Това предполага, че нашите комуникация, кореспонденция, пътувания, както и ежедневни комуникации ще имат доста скандални нюанси. През целия период на Меркурий във Везни Лилит ще създава ситуации, в които ще възникват конспирации, интриги и всичко това може да доведе до репутационни скандали.

За много хора, които са във връзка „любовен триъгълник“, съществува риск някой от участниците да започне спор, да „хвърли“ истината или случайно да изпрати снимки на грешния получател. Затова бъдете внимателни, тъй като по време на Затъмнението на 2-ри октомври има риск информацията да стане публична.

Ето и съветите на Юлия Лифанова: „Бъдете внимателни с всичко, свързано с правни договори – може да има клаузи, написани с дребен шрифт, които да не сте взели предвид. Това означава, че има риск да попаднете в скандал или някаква кореспонденция в крайна сметка няма да е добра за вас.“

Кои зодии трябва да бъдат нащрек?

Има няколко зодии, които ще бъдат най-засегнати от транзита на Меркурий, защото той ще бъде свързан с владетеля на картата им. На първо място, Девите и Близнаците могат да срещнат някои проблеми в правните си договори, тъй като Меркурий на 2-ри октомври може да доведе до подписване на странни документи или да се появи кореспонденция относно нещо, което има забранени конотации. Бъдете внимателни с кого и какво обсъждате.

Везните ще се сблъскат с факта, че самите те ще се окажат в центъра на скандал или ще бъдат човек, от когото идват интриги или съмнителна репутация. Овенът може да очаква проблеми в отношенията – възможно е партньорът му да го въвлече в любовен триъгълник или да го наклевети.

Най-опасните дати за Меркурий във Везни

Най-съмнителните дни, наситени с тъмната енергия на Лилит, ще бъдат от 1-ви до 3-ти октомври. Особено ако ви предложат да подпишете документи или да станете част от някакъв екип - във всичко това може да има съмнителни нотки.