Фазите, през които преминава всяка жена в желанието си за дете, с наистина любопитни. Със сигурност и ти ще се разпознаеш в тях.

6-годишна възраст

Искам да имам деца, когато съм на 25, не още на 23. Така ще имам две години, след като завършва колеж, за да започна стабилна кариера. Може би ще се омъжа за Бъгс Бъни!

7-годишна възраст

Мамо, вчера Емили ми каза, че ако дама души си потъркат дупетата, се появяват бебета. Но аз смятам, че бебето се прави като мъжът целуне пъпчето на жената. Е, как става?

8-годишна възраст

Със сигурност не иска да правя нищо подобно, така че просто ще осиновя. Всички можем да живеем на лодка в океана, където ще лекувам делфини и ще ме дават по телевизията. 

10-годишна възраст

Да, харесвам Джъстин Бийбър. Но аз не просто го харесвам, аз знам, че го разбирам най-добре от всички. Ще му хареса на лодката в океана и дори можем да основем музикална група. 

12-годишна възраст

Да, знам, че нямах търпение да ми дойде цикълът, но не очаквах, че ще бъде толкова ужасно. О, цялата система за правенето на деца е ужасна.

14-годишна възраст

Гледах детето на съседите и съм ужасена. Изглежда, че да имаш деца не е никак забавно или пък хигиенично. 

16-годишна възраст

Ще започна да пия противозачатъчни за всеки случай. Да, с Тайлър само се целуваме, но пък кой знае, може и целувките да са достатъчни.

17-годишна възраст

Добре, правихме секс за първи път. Да, аз пия противозачатъчни, той беше с презерватив и направихме всичко, както са ни показвали в часовете за сексуално образование. Но съм много притеснена, че може да съм бременна. Моля те, дано не съм.

21-годишна възраст

"Да и аз те обичам. Може би бихме могли да имаме деца. Да, родителите ми дават джобни, защото сме още в колеж, но съм сигурна, че няма да възразят да ни помагат за бебето." О, чудесно, не съм бременна.

23-годишна възраст

Защо като малка си мислех, че на тази възраст вече трябва да имам деца?!

25-годишна възраст

Защо като малка си мислех, че на тази възраст вече трябва да имам деца?!

26-годишна възраст

Да имаш котка е същото като да имаш деца. Ами да! Аз я храня, чистя след нея, купувам ѝ различни лакомства. Абсолютно същото е!

28-годишна възраст

Само на мен ли ми се струва така или всички мои приятелки са бременни?

29-годишна възраст

Всяка среща с приятелите ми е като образователна лекция. Научавам толкова много за това какво е да си бременна и какво се случва при раждане. Изглежда, че темата е много обширна.

30-годишна възраст

Не разбирам, спрях противозачатъчните и правим секс при всяка овулация. Защо не съм бременна? Всички, които познавам, са бременни. Искам да съм бременна.

31-годишна възраст

О, Боже! Аз съм майка!