Без значение от своята възраст, няма дама, която да не иска кожата ѝ да изглежда по възможно най-добрия начин. За съжаление, заради забързаното ежедневие, което има всяка от нас днес, включващо освен професионалните ангажименти и грижата за дома, семейството и децата, пътите, в които ни остава малко повече време да се поглезим и погрижим за себе си... се броят на пръстите на едната ни ръка. Така, не ни остава нищо друго, освен да се примирим с бързи и ефикасни решения, макар и да сме наясно, че за видим и дълготраен ефект е нужно постоянство!

Но как да постигнем всичко това, при положение, че постоянно тичаме нанякъде? И достатъчно ли е просто да стимулираме естествените процеси на регенерация и синтеза на собствен колаген, използвайки ежедневно добър хидратиращ крем? С риск да ви разочароваме, ще ви кажем не. Но тук на помощ идва IROHA NATURE - природна, практична, действаща и иновативна козметика от Испания, която съдържа изцяло растителни екстракти, специално разработени съобразно натовареното ежедневие на съвременната дама.  Комбинацията от различни природни активни екстракти, съчетани с напоена с хиауронова киселина памучна тъкан във всяка маска хидратира кожата до 10 пъти повече, в сравнение с традиционните кремове и маски. Освен, че са алтернатива на популярните крем маски, всяка от тях съдържа до 35 мл* серум, които осигурява еластичност и защита през цялата седмица. И това не е всичко! Иновативната форма на всяка от маските позволява употребата им навсякъде и по всяко време - у дома, в офиса, по време на пътуване или почивка. Единственото, което трябва да имате са 15 свободни минути, в които да я ѝ се доверите, за да постигнете професионални резултати и видим ефект, които всички около вас да забележат.

И това не е всичко - използвайки и трите продуктови категории на IROHA NATURE - за ръцекрака и лице, може да си направите мини СПА ден у дома, при това само за 20 минути. А какво по-прекрасно от малко време, посветено единствено на самите нас!

Още едно основно предимство на всички маски на IROHA NATURE са подходящи за нуждите на всяка кожа!

Интензивни маски за лице

Антиоксидантната маска за лице с Витамин С съдържа в себе си формула, обогатена с естествения антиоксидант, който ще ви помогне да избегнете деструктурирането на кожните клетки, осигурявайки си здрава, блестяща и еластична кожа. Изглаждащата маска за лице с Q10 съдържа колаген, който хидратира и стимулира естественото му производство от кожата. Хидратиращата маска за лице с АЛОЕ ВЕРА съдържа в себе си формула, която хидратира, успокоява, ускорява регенерацията на нова кожна тъкан и подхранва изтощената и дехидратирана кожа вследствие на замърсявания, стрес, студ и др. 

Интензивни маски за лице и шия от 100% памук

Lifting маска за лице с екстракт от ПЕРЛИ се отличава със специално разработената формула от съставки, които регенерират и подхранва кожата, като също така засилват естествената бариерна функция на кожата. Регенерираща маска за лице с АРГАН е подходяща за интензивно възстановяване за по-здрава, млада и витализирана кожа. Anti-age маска за лице и шия +2% КОЛАГЕН е подходяща за еластична и жива кожа, без значение от възрастта, която помага в борбата с бръчките, изглаждайки кожата и възвръщайки нейната еластичност. 

Детоксикираща серия с активен въглен за кожата на лицето

Вече нямате нужда от дългите специални разкрасителни процедури за премахване на черни точки и разширени пори по носа и лицето. Благодарение на Интензивна детоксикираща TISSUE маска с активен въглен и хиалуронова киселинаПочистващите лентички за премахване на черни точки с активен въглен и екстракт от хамамелис и Детоксикираща PEEL-OFF маска с активен въглен и плодови екстракти кожата ви е почистена, по-мека и свежа!

Бързо, лесно, удобно!


*Маските за лице и шия съдържат 35 мл серум, а тези за лице – 23 мл.