Лариса Ренар – лъчезарна, неотразима, обаятелна жена. Тя е кандидат на психологическите науки, биолог и психолог, с магистърска степен от Стокхолмския университет по икономика. Създателка е на учение за природата на женската енергия и автор на обучаващи романи за жени. Книгите ѝ са издадени в над половин милион екземпляра. Двигател на големия успех на Ренар се оказва реплика, която чува от своя преуспял съпруг: „Скъпа, ти си вече на 34, а аз едва на 42?“ Тези думи променят живота ѝ. Тя започва да търси отговор на въпроса: „Защо на 34 години, омъжена отдавна и с 2 деца, да се чувствам стара и безполезна? И какво да правя, когато мъжът ми е обкръжен от 20-годишни красавици, готови на всичко само за да заемат моето място, когато усещам, че светът се променя, а аз – не?“ И взема категоричното решение: „Налага се да се променя!“ Но разбира, че, за да продължи напред и да се развива, са й необходими нови познания.“ Предприема пътувания в много страни и вече е натрупала сбор от редица полезни практики накуп, които предлага на българската публика.

Наталия Кобилкина е родена в семейството на потомствени лекари. От малка забелязва, че повечето човешки проблеми, включително и болести, се появяват от нарушените отношения: със самия себе си, със семейството или ако човек нарушава духовните закони на Вселената. Затова иска да стане психолог - за да помага на хората. Преподава вече близо 15 години и е водила курсове в 9 различни държави. За това време през нейните обучения са минали повече от 3000 човека и голяма част от тях имат позитивни промени в техния живот.

Преди 2 години Лариса и Наталия правят общ семинар в НДК. „Хората до днес ми пишат имейли и ми казват, че след този семинар сякаш им се е случило чудо - каквото си пожелаха там, всичко им се е сбъднало. Много от тях забременяха, а преди не им се получавало с години, други си намериха работа, трети срещнаха мъжа на своите мечти и се ожениха... Никой в България не организира такива големи ивенти и се радвам, че с Лариса сме две рускини, които правят това за българските жени“, споделя Наталия. На 16 юни 2018 година предстои втори такъв семинар.

Всеки, който желае, може да се запише от тук. А ние поканихме Наталия да ни разкаже няколко истории от своята практика. Тя учи клиентките си да бъдат себе си и да бъдат смели и това коренно променя живота им!

ИСТОРИЯ №1

„Имах една девойка от провинцията – много притеснителна. Красива, но не се чувстваше такава, страдаше от комплекси, че не прилича на модел – че няма еди-какви си гърди и устни. Дадох ѝ за домашно да спре непознат мъж и да го попита дали би ѝ купил кола. По-късно ми сподели, че тази задача ѝ е струвала невъзможното. Но решила, че щом ще се излага, поне да го направи пред красив мъж. Отишла в мола, видяла един супер готин тип, при който в друг случай никога през живота си не би отишла, поела си въздух и си казала: „Скачам!“ Доближила го и го заговорила с думите: „Извинете, бихте ли ми купили кола?“ Той се засмял и отвърнал: „А ти би ли вечеряла с мен?“ Тя замръзнала и не можела да повярва, че толкова красив мъж ѝ е обърнал внимание. Той всъщност бил впечатлен от нейната смелост. Тя се усмихнала и приела поканата за вечеря. Но по време на нея не му дала телефонния си номер от страх, че този човек е прекалено идеален за нея. Минало някакво време обаче и пак се срещнали в мола – случайно. Той я попитал: „Сега какво ще поискаш от мен?“ А тя отговорила: „Да ми подариш балони“. Хрумнало ѝ, понеже наблизо имало стойка с балони. Той ѝ купил всичките. Двамата сега имат връзка. И тя е категорична, че ако не си е позволила тази смелост, никога не би имала толкова хубав мъж.

Повече за семинара, който предстои през юни, можеш да разбереш тук