Ангелите са онези приказни небесни създания, които са изпратени от Рая, за да помагат на хората и да ги закрилят, да бдят над тях и да им показват правилния път. Те имат чиста душа и най-благи намерения и винаги са насреща, когато се появи житейски проблем или трудност и тормози всеки от нас - те са там за нас от момента на нашето раждане до последния ни дъх.

Изберете ангелското крило, което най-много ви допада, и открийте какво е истинското ви Аз.

1. Крилото на Душата

Вие сте мъдър и зрял човек, който обича да съзерцава света наоколо и всичко, което ви заобикаля и много лесно разбирате какви са намеренията, които хората имат към вас. Много сте щедри и винаги бихте помогнали на човек в нужда. Вашата нежна душа ще ви помогне да се справите с трудните моменти, през които ви предстои да минете в живота си, но не се притеснявайте - ще разрешите всеки проблем, който ви изникне и то с лекота!

2. Крилото на Справедливостта

Ако сте избрали това ангелско крило, вие сте откровени и обективни хора, които винаги търсят справедливостта. Трябва да бъдете горди със себе си, тъй като такива хора не са често срещани в днешно време. Когато трябва да вземете решение, което би повлияло по някакъв начин на живота на вашето семейство или вашите приятели, винаги се стараете да мислите и действате безпристрастно. Вашата способност да разграничавате доброто от злото ви помага в много ситуации да решавате проблемите, които ви тормозят.

3. Крилото на Истината

Вие сте искрени и винаги казвате истината и затова не познавате страха и притеснението, че някой ще ви обвини в лъжа. Цените честността и сте човек, който презира лъжите и интригите. Когато има нещо, което не ви се харесва и ви е неприятно, предпочитате да го кажете направо и да решите проблема, живеейки с мир и спокойствие в сърцето си и с чиста съвест. Колкото и трудно да изглежда, вие винаги се стараете да се разбирате с всички, дори и със своите врагове - разчитате, че винаги има начин за мирно споразумение, без скандали и излишни нерви. Вашите приятели знаят, че вие сте човек, на когото винаги може да разчитате, но когато имате нужда, винаги ще ви помогнат.

4. Крилото на Любовта

Любовта е най-върховната ценност във вашия живот. Но това не се отнася само в личен аспект, а до всеки друг във вашия живот. Вие държите да има хармония и любов между вас и хората от вашия социален кръг. Любовта е нещо, което безспир извира от вашето сърце. Ако зависи от вас, ще помогнете на всеки един човек, който има нужда. Обожавате живота и най-важно - вашата любов е безусловна. Вие я давате, без да очаквате нищо в замяна, но тук идва и леко негативният аспект - много хора биха дръзнали да се възползват от вашата доброта и щедро сърце. Бъдете внимателни с хората, които допускате около себе си, и не им позволявайте да ви заблудят по какъвто и да е било начин.

5. Крилото на Успеха

Вие сте изключително амбициозни и осъзнавате, че сте способни да изпълните всяка цел, която си поставите. Вие знаете, че е много важно да човек да има късмет в живота, но също така си давате сметка, че за да сбъднете и най-съкровените си мечти, се изисква не само късмет, а и доста труд по пътя към реализирането им. Но така или иначе късметът е нещо, с което сте орисани за цял живот и дали го искате или не - той ще бъде неизменна част от вашия житейски път.

6. Крилото на Вярата

Вие сте безспорно един от най-позитивните хора на света и можете да откриете светлина дори и в най-тъмния тунел. Не губите вяра дори и в най-трудните ситуации и най-важното - не се оплаквате от положението, в което сте изпаднали, а търсите решение на проблема. Не харесвате негативно настроени хора, които постоянно мрънкат за нещо и гледате да ги избягвате - спазвате дистанция от всичко и всички, които биха развалили настроението ви и биха ви отнели оптимизма. Вярата и надеждата, които имате, са заразни и затова в живота си вие привличате предимно добри и положителни хора.

7. Крилото на Борбеността

Вие сте борбени войни по природа. Смятате, че в живота нищо не идва даром и трябва да се борите за всеки ден. Обикновено тези хора са тихи, потайни и съчетават спокойствие и хармония в живота си, но когато е необходимо, оставят гнева да ги обземе и избухват. Без значение дали нещо ви е трудно за постигане, вие се борите до последно, докато не го получите. Благодарение на тези качества, дори и нещо да не се случва, както предварително сте го планирали, вие оставате спокойни, защото знаете, че сте направили всичко, което е необходимо, за да се стигне до желания от вас развой на събитията.

8. Крилото на Мечтите

Вие сте мечтатели и никога не спирате да си създавате нови цели за постигане, точно защото вярвате, че няма нищо невъзможно на този свят. Списъкът с нещата, които искате да направите, изглежда безкраен. Макар и да сте интроверти по душа и да не обичате да показвате много чувствата си, вие сте достатъчно мотивирани да вървите сами по пътя и да реализирате желанията си. Изглеждате самотни, но всъщност сте хора, които се наслаждават на своята собствена компания. Описвате се като креативен човек, който обича да мисли много над нещата от живота и да мечтае.

9. Крилото на Желанието

Вие живеете живота с такова голямо желание и страст и обожавате всяко едно предизвикателство по пътя ви. Имате много мечти и понякога мисълта, че не може да реализирате всички, ви натъжава. Вие живеете за мига всеки път и взимате максимума от него, като ваша крайна цел винаги е да реализирате плановете си. Влагате цялото си същество и енергия в нещата, които ви правят щастливи, за да може с ръка на сърцето да кажете: "Един път живях, но ми стигна, защото живях, както аз исках!".