Не съм момичето, което можеш да разиграваш, което да е с теб, знаейки, че е само опция. Аз съм момичето, което трябва да е твой приоритет, първи избор. Аз съм тази, която ти дава цялата си любов, но ти не го виждаш.

Ако не съм тази, която избираш всеки ден, ме пусни да си тръгна.

Знам, че няма да е лесно. Със сигурност ще е трудно. Ще има дни, в които няма да те искам, ти мен също. Такива дни, в които да си с мен, да ме приемеш такава, каквато съм, както и да ме обичаш, ще са сякаш да изкачваш планина. Ще има случаи, в които няма да искаш да ме обичаш, но аз ще се нуждая от любовта ти повече от всеки един друг момент. Защото трябва да ме избереш с трудните ми моменти или да ме оставиш да намеря друг, който няма да се предаде като теб.

Не мога да ти обещая, че ще съм момичето мечта всеки ден. Не мога да ти дам думата си, че винаги ще е лесно да си с мен. Да, ще те обичам безкрайно, но любовта с мен няма да е безгрижно лято. Тя понякога е като буря, след която изгрява слънце. Ще трябва да си готов да я преживееш, за да се появи дъгата. Имам нужда да останеш, дори и пътят да не е гладък и чист, иначе ме пусни да намеря своя път.

Разбираш ли, това, което прави любовта такава сила е, че имаш избор. Не е химия, не е физика, не е нещо върху, което лесно да кажеш, че нямаш контрол. Първата стъпка е този избор. Точно затова, когато кажеш, че си мой, а аз твоя, очаквам да ме избираш всеки ден.

Избери ме с лошите и трудни моменти, както и с прекрасните и цветни дни. Избери ме с всичките ми настроения и прищявки, когато не знам защо съм разстроена или какво искам да правя, когато не мога да спра да се усмихвам. Нека бъда твоя избор, когато не можеш да ме познаеш, когато не можеш да повярваш, че не си ме срещнал по-рано.

Избери ме. Приеми ме. Обичай ме. Направи това без въпроси и без ограничения.

Прави го всеки ден или просто ме пусни да си тръгна завинаги. Остави ме да намеря любовта, която винаги съм искала. Тази, за която винаги съм мечтала. Нека намеря човека, когото не го е страх от бурите и този, който ще е мой, независимо какво се случва.

Ако не си готов да ме избереш, не си готов да ме обичаш. Толкова е просто.

Избирай ме всеки ден или ме пусни завинаги. Защо ли? Защото това, любов, обещавам да правя аз за теб!