Подсъзнанието намира странни начини да си комуникира с нас. За съжаление, невинаги разчитате посланията му. И затова често тръгваме по пътища, които не са за нас, правим избори, които усложняват живота ни, объркваме се, губим се.

Следващият тест ще ви помогне да чуете гласа на подсъзнанието си. Нужно е само да разгледате снимката на шестте камъка и да изберете един – този, на който погледът ви се спира най-дълго. Готови ли сте? А сега вижте какво послание изпраща към вас вашето подсъзнание...

Камък #1 - Опалит (Лунен камък)

Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че е време да потърсите пътя към себе си. Трябва да намерите начин да се отърсвате от шума и хаоса на света. Имате нужда тишина и душевен покой. От това да се усамотите в себе си и там да намерите своя вътрешен мир. Може просто да седнете в някое квартално кафене с хубава книга в ръка. Или да затворите очи и да послушате любимата си музика. Просто започнете да оставате насаме със себе си. Ще ви се отрази добре.

Камък #2 - Малахит

Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че трябва да прекарвате повече време сред природата. Спрете да го отлагате. Лошото време не е пречка. Липсата на време не е оправдание. Може да започнете да си правите кратки разходки парка или да карате колело, или да отидете на къмпинг. Няма значение. Важното е да усетите връзката си с Природата. Това ще ви зареди и успокои. Ще ви мотивира.Ще ви вдъхне сила и енергия. Ще помогне да се почувствате по-здраво стъпили на краката си. 

Камък #3 - Слънчев камък

Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че всичко в живота ви ще се нареди така, както е най-добре за вас. Ще намерите отговорите на въпросите, които търсите. Ще решите задачите, с които се борите. Просто оставете негативизма и недоверието и прегърнете оптимизма. Позволете на позитивната енергия да струи от всяка клетка на тялото ви. Знаете, че каквото излъчваш, това привличаш към себе си. Вярвайте, бъдете благодарни и знайте: нещата ще се подредят. Може би не толкова бързо, колкото ви се иска, но ще се подредят.

Камък #4 - Махагонов обсидиан

Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че е време да разчупите стереотипите си. Време е за промяна. Време е да излезете от зоната си комфорт. Време е да разрушите, за да съградите наново. Старото трябва да си отиде, за да даде път на новото. Миналото трябва да остане зад гърба ви, защото пред вас е бъдещето. Пред вас е животът, който искате. В ръцете ви е всичко, от което се нуждаете, за да го изградите. Не отлагайте повече. Не се страхувайте. Просто направете първата крачка. След това винаги става по-лесно.

Камък #5 – Син хаулит

Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че ви чака нещо голямо, нещо, което ще промени живота ви. Нещо, което ще придаде смисъл на живота ви. Ще разберете какво е вашето истинско призвание. Ще разберете с каква мисия ще дошли на тази земя. Ще поемете по нов път, който ще ви даде възможност да разкриете заложения във вас потенциал, да извадите на повърхността своето по-силно, по-развито, истинско си Аз. Този път е вашият път. Този път е вашето бъдеще. Този път е вашата Съдба. 

Камък #6 – Далматински яспис

Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че имате да разпуснете. Имате нужда от забавления и смях. Започнете да се виждате по-често с приятелите си. Запишете се на танци. Или на актьорско майсторство. Без значение. Спрете с опитите си да подреждате всичко, да премисляте всичко. Бъдете по-импулсивни. Смейте се повече. Позволете на детето в себе си да излезе. То ще ви покажете как да живеете по-пълноценно. И по-щастливо.