Слънцето вече е тук и не възнамерява да си ходи скоро, а летните температури плътно го следват! Каква по-подходяща тема от любимите на всички жени слънчеви очила? 
Днешната статия е за видовете слънчеви очила и как да разберем тези, които подхождат най-много на лицето ни.
 
Авиаторски очила – Това е един от най-предпочитаните видове очила, тъй като стои добре на всяко лице. Най-подходящо е за овални лица, тъй като омекотява чертите им.
Освен че отиват на почти всеки, авиаторските очила чудесно се съчетават с всеки стил, от маратонки до минижуп с високи токчета.
 
 
Очила тип „котешки очи” – Тези очила са идеални за хора с овални лица или лица във формата на диамант - по-тесни чело и брадичка и по-широка част в областта на бузите. Очилата са подходящи, тъй като създават визуална представа за равномерна форма на лицето. Стоят добре с къдрици, ако косата ви не е къдрава, хващайте машата!
 
 
Квадратни очила – Квадратните очила са подходящи са малки лица, тъй като ги карат да изглеждат по-дълги. Те са предпочитани от много от известните личности, включително и Бионсе и Джъстин Бийбър. 
 
 
Кръгли очила – Стоят чудесно на лице в квадратна или правоъгълна форма. Създават хипарски вид и задължително напомнят на изпълнителя Ози, тъй като са запазената му марка.
 
 
Огромни очила – Те са подходящи са всякакъв вид лица – овални, кръгли, квадратни, стига лицето ви да не е твърде малко.
 
 
Надяваме се да имате предвид нашите съвети при следващата ви разходка до мола.