Интернет пространството постоянно ни зарива с толкова много различни модели съблазнително бельо. Днес обаче, заедно със специалистите от Astratex.bg ще обърнем специално внимание на съблазнителните нощници. На какви материи да заложите при избора на еротична нощница и как можете да прикриете несъвършенствата с нея, ще научите в следващите редове.

Заложете на сатен и дантела

Когато става дума за съблазнително бельо, едни от първите материи, за които се сещаме са класическите сатен и дантела. И с право! Тези две материи са едни от най-приятните на допир. В същото време те изглеждат изключително секси. Сатенът е гладка и красива материя, която пада леко по тялото и загатва извивките. Той е изключително нежен и ние сме сигурни, че партньорът ви няма да може да му устои. Освен това, сатенът ще ви даде чувство за лукс, което ще се обикнете веднага. От друга страна, дантелата винаги е била символ на съблазън и женственост. Можете да заложите на еротична нощница, изцяло изработена от дантела или пък на сатенена такава, която има дантелени детайли. Те биха дали една допълнителна елегантност на избрания сатенен модел. Друга популярна материя за секси нощнички е тюлът. Той е много популярен при изработката на еротично бельо, тъй като е прозирaщ, може да бъде избродиран с различни орнаменти и лесно се съчетава с дантела. Препоръчваме тюлените нощнички на по-смелите дами, които не се страхуват да покажат извивките си.

Не се страхувайте от ярки цветове

Най-популярните цветове в света на еротичното бельо са черният, белият и червеният. Много дами се притесняват да заложат на ярък цвят като червеният, въпреки неговата съблазнителна слава. Ние обаче, смятаме, че той заслужава да му обърнете внимание и да експериментирате с него. Купете си съблазнителна slim fit нощница от червен тюл и дантела. Така гарантирано ще оставите партньора си бе думи. За още по-зашеметяващ ефект, ви предлагаме да я комбинирате с прашки в същия цвят, които деликатно ще се виждат през прозирния тюл. Друг много еротичен и елегантен цвят е смарагдово зеленият. Съчетаването на този цвят със сатен дава един изключително приятен резултат. Купете си смарагдово зелена нощница с дантелени орнаменти и няма да съжалявате.

Прикрийте несъвършенствата

Ако сте от дамите с по-пищни форми или просто не искате да разкривате извивките си прекалено, не се притеснявайте, защото на пазара ще откриете много модели с подходящата за вас кройка. Ако не искате прекалено разголване, заложете на сатенена нощница със средна дължина. Сатенът ще ви даде чувство за женственост, но в същото време за разлика от тюла и дантелата няма да прозира и да разголи прекалено голяма част от тялото ви. За да прикриете несъвършенствата по корема, ханша и бедрата пък, заложете на разкроена нощница със средна дължина и семпла долна част, която подчертава бюста. Така ще отвлечете вниманието на половинката си от проблемните зони и ще го насочите към предимствата на фигурата си.

А как да подчератете формите си?

Имаме съвети и за всички дами, които не се страхуват да подчертаят силуета си. Ако сте една от тях можете да заложите на всяка една от вече изброените материи без притеснения. Просто изберете модел с права кройка, точно по тялото. Освен, че ще подчертаете талията и ханша, по този начин оптически ще издължите фигурата си. За да подчертаете бюста, изберете нощница с пришити банели. Така ще повдигнете и оформите гърдите си. Дамите със слаба фигура и по-малък бюст могат да изберат нощница с Push-up чашки, които ще създадат съблазнително деколте.

Надяваме се, че съветите ни ще ви бъдат полезни при избора на следващата съблазнителна нощница. Все пак напомняме, че какъвто и модел да изберете, най-важно е да се чувствате комфортно в него.