Любимците на няколко поколения Рейчъл, Моника, Фийби, Джоуи и Рос от сериала „ Приятели“ се събраха, за да участват в специално предаване, което снощи бе излъчено по телевизия NBC. Шоуто бе посветено на режисьора на поредицата Джеймс Бъроус. За съжаление на феновете на хитовия сериал, в епизода не участва актьорът Матю Пери, превъплатил се в ролята на смахнатия шегаджия Чандлър. Неговата част бе записана предварително, защото е в Лондон заради участие в пиеса.

Появата на актьорите от "Приятели" започна с много смях, шеги и закачки, след като имаше объркване как да се настанят, за да ги интервюират. Мат Лебланк буквално прехвърли през скута си Дженифър Анистън, за да й вземе мястото, съобщават Топ новини. 

Шоуто премина с много носталгични моменти, смях и любими откъси от сериала.

Дженифър Анистън се разплака, Дейвид Шуимър пък не спря да се шегува, включително на въпроса имало ли е клауза в договора на актьорите да не правят секс един с друг.

"Ще направим всичко за Джеймс Бъроус, защото той ни даде възможност в живота", обясни Анистън.

Да почетат Джеймс Бъроус дойдоха и десетки актьори от "Бар Наздраве", "Дарма и Грег", "Теория за големия взрив" и други популярни американски комедийни сериали.