Малаки Ънкут е само на 9 години, но решава, че е готов да се изправи на сцената на “Великобритания търси талант”. С треперещи ръце и малко страх, скрит в очите му, той започва, изпълнявайки песента на Бионсе – Listen, докато майка му стиска палци зад кулисите, за да мине всичко добре. 
 
Първите 15 секунди минават страхотно, журито се възхищава на таланта му, а затаилата дъх тълпа попива всяка нота от устата на малкия певец. В един момент очите на момчето се пълнят със сълзи и той спира да пее, а майка му бързо долита на сцената, прегръща го и се опитва да го успокои. Без Малаки да казва нито дума, всички в залата разбират защо емоциите му са стигнали до краен предел, той пее с душата си. Алеша Диксон излиза от ролята си на жури и също отива при момчето, опитвайки се да го успокои като му предложи да започне отначало. 
 
Малаки започва да пее и този път довършва песента си, журито е изумено, а тълпата е на крака. “Ти си звезда” – казват всички членове на журито и той получава своите “да”, от които се нуждае, за да продължи напред в предаването, макар да е само на 9 години. 

Чувственото изпълнение на Малаки можете да видите тук: