Ние от Dama.bg мислим, че няма нищо лошо в това да си осиновен. Именно затова днес ще ви покажем как, осиновени преди години деца, са се превърнали в имена, които всеки човек на земята знае или е чувал. 


Джак Никълсън
Осиновен е от баба си и дядо си, когато е много малък, научава истината много късно, но това не го разстройва. Tой го приема с усмивка, както можете да видите и на снимката.



Стив Джобс
Милиардерът, основал Apple (iPhone, iMac, iPode и т.н.) е плод на любовта между американката Джоан Шийбъл и сириеца Абдулфатах Жандали. Малко след като Джоан забременява, родителите й слагат край на любовния романс и дават малкия Стив за осиновяване, където го намират и семейство Джобс.



Никол Ричи
На крехката възраст от три години, гласовитата звезда е осиновена от Лайнъл Ричи и съпругата му. Биологичните родители на Никол не могат да я задържат, поради финансови проблеми и баща й, който работел като музикант при Лайнъл Ричи, решил да подари на малката Никол бляскаво бъдеще.



Бил Клинтън
Истинският баща на бившия президент на САЩ, Уилям Джеферсън Блайт умира три месеца преди Бил да се роди, така че вторият му баща, Роджър Клинтън, го приема като роден син и му дава фамилията си.