Joie de vivre е лайтмотивът в новата колекция на германската бижутерийна марка Thomas Sabo за топлите месеци на 2023. Всеки от моделите излъчва положителни емоции и слънчево настроение за приключения!

Колекция пролет-лято 2023 на Thomas Sabo е олицетворение на волната душа, която се радва на живота и приключенията и живее за мига – тук и сега. С новите си модели създаденият през 1984 г. в Южна Германия бранд, който се утвърди като една от водещите световни марки за бижута от стерлингово сребро, ни кани да се впуснем смело във вайба на joie de vivre и да празнуваме живота всяка секунда!

https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

Основният цвят в колекцията е розовият, който е олицетворение както на женствеността, така и на радостта от живота. Затова сред новите дамски модели срещаме класичеки дизайни на обеци, гривни, висулки и пръстени от стерлингово сребро – чисто или с позлата от 18K жълто или розово злато, обсипани с нежни кубични цирконии в розово и бяло, които излъчват нежна женственост и блясък.

https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

По традиция най-открояващите се колекции на Thomas Sabo всеки сезон са закачливата Charm Club и бунтарската Rebel at Heart. И тази пролет брандът не прави изключение. Верни на себе си, новите бижута от Charm Club залагат на mix & match концепцията с много и разнообразни цветни чармове, които можем да съчетаваме според вкуса и настроението както на гривни, така и на колиета.

https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

Новите модели, издържани основно в пастелни цветове, са закачливи и слънчеви – точно, като предстоящите топли дни, за които нямаме търпение!
Моделите в Rebel at Heart за пролет-лято 2023 пък излъчват динамичност, стил, увереност и жажда за приключения, характерни за дамите и господата, които са фенове на бунтарската линия на Thomas Sabo.


Всяко от бижутата е създадено специално за непокорните и буйни сърца, които обичат предизвикателствата и не се спират пред нищо, за да постигнат целта си тук и сега. Звучи ви познато, нали?

https://silvercourt.bg/products/thomas-sabo/new/page:2

Затова не му мислете особено, а уловете момента и се радвайте на живота без ограничения с новите модели на Thomas Sabo!
Ще откриете колекция пролет-лято 2023 в бутиците на Thomas Sabo в Mall of Sofia и Paradise Center, във верига магазини SiLVER COURT и онлайн на silvercourt.bg