След като в края на ноември актрисата от "Откраднат живот" Диана Димитрова разказа в профила си за бобой, нанесен на снимачната площадка преди 5 години от нейн колега, упорити слухове свързаха името на насилника й с това на колегата й от сериала Юлиян Вергов. До този момент нито тя, нито той са коментирали с имена дали това наистина е така.

В предаването "На кафе" обаче, Вергов бе потърсен, за да разкаже за най-новата си постановка. На въпрос за главния му герой в пиесата Вергов отговори многозначно, което накара и мнозина да се замислят дали пък всъщност не той е човекът, стоящ зад побоя... "Главният герой е влюбен в асистентката си... Нямам представа, не съм изпадал в такава ситуация и слава Богу, но пък може и да е за добро. От любовта могат да се родят невероятни идеи, които да послужат в съответното ведомство, в което работят."

По думите на Диана този, който я е пребил, продължава да я заплашва, като тя е искала с разкритието за случилото се през 2017 г. да провокира други жени да говорят.

Иска ни се да вярваме, че човекът с шамарите не е Юлиян Вергов, но ако все пак е така - заслужава истината да излезе наяве и да си понесе последствията!