Когато сте привлечени от някой специален, усещате добре познатата химия. Всички искаме такъв специален човек в живота си, който да ни обръща внимание и поне веднъж ни се е случвало да разберем колко разочароващо е, когато той не ни забелязва, особено когато наистина вярваме, че имаме потенциал да сме сродни души.

Затова опитайте се да се доверите на малките знаци и да разберете какво би го привлякло. Според астрологията зодията казва много за това на какво мъжете не обръщат внимание и защо.

Овен

Овенът невинаги ви забелязва, защото е прекалено зает. Графикът му винаги е пълен и намира време само за себе си. Ако откриете, че игнорира това, което сте му писали, не се притеснявайте - в крайна сметка ще отговори. Просто трябва да намери свободно време. Ако искате да го накарате да ви забележи, тогава бъдете активни в планирането на време, в което да излизате заедно. Пишете му и планирайте късна закуска заедно или просто му кажете, че ви липсва. Ако му позволите да разбере, че искате да прекарвате време с него, той определено ще ви забележи.

Телец

Телецът не ви забелязва, защото вероятно е зает да се вижда с други хора. Той обича да излиза и да се среща с нови хора. Телецът е романтик, който обича да планира романтични вечери. Ако се чудите защо винаги е толкова зает и не ви дава вниманието, което искате, вероятно е на среща. Ако искате да ви забележи, трябва да му съобщите, че сте романтично заинтересовани от него. Той не се интересува от вас, защото няма представа какво изпитвате към него! Не се страхувайте да му покажете колко ви е грижа за него. Със сигурност ще бъде поласкан и може би ще ви обърне повече внимание.

Близнаци

Близнаците не ви забелязват, защото винаги са с приятелите си. Когато са навън с тях, понякога забравят, че на този свят съществуват и други хора. Винаги са толкова погълнати от приятелите си, че напълно ще ви игнорират. Ако искате да ви забележат, накарайте ги да се смеят много, защото ценят доброто чувство за хумор. Ако успеете, ще имате сърцето им. Така че следващия път, когато видите представител на тази зодия, не забравяйте за това! Не след дълго той ще бъде ваш.

Рак

Дори и да флиртувате с него, Ракът не ви забелязва, защото не обръща внимание на флиртовете. Забелязва най-много романтични жестове и комплименти. Вие определено не правите нищо лошо - Ракът просто не забелязва кога хората флиртуват с него. Ако искате да привлечете вниманието му, бъдете по-активни. Трябва да направите нещо, което наистина да му покаже, че го харесвате. За да го накарате да ви забележи, направете нещо супер сладко и романтично, например планирайте изискана вечеря. Той определено ще оцени усилията ви.

Лъв

Лъв не ви забелязва, защото вниманието му винаги е някъде другаде. Той не винаги вижда това, което е точно пред него. Умът му вероятно мисли за работата или за следващия епизод от любимия му сериал. Лъвът може да е много разсеян. Ако искате да привлечете вниманието му, прекарайте една забавна вечер в града. Предложете да отидете на парти или да се забавлявате в някой бар. Лъвът е социален, обича да е сред хора, така че след няколко такива излизания няма начин да не ви забележи.

Дева

Девата обича да работи и често забравя да се забавлява. Той не ви забелязва, защото работи почти всеки час от денонощието - просто никога не спира. Не обича да изостава в сроковете си и често няма време за отдих. Ако искате да ви забележи, направете нещо сладко за него. Купете му чаша кафе сутрин, за да му помогнете в дългите часове, през които му предстои да работи. Той ще бъде много поласкан и определено ще ви обърне внимание.

Везни

Везните не ви забелязват, защото винаги са заобиколени от приятелите си. Вниманието им винаги е на друго място. Дори когато се опитате да ги „хванете“ когато са сами, някой винаги идва и го „краде“! Привличането на вниманието им може да бъде толкова трудно! Ако искате да ви забележат, помолете ги за малко кафе и накрая ще имате цялото им внимание.

Скорпион

Скорпионът не ви обръща внимание, защото просто мисли, че сте извън “лигата“ му. Той е несигурен и предполага, че другите хора не го харесват, както той тях. Мисли, че няма никакъв шанс с вас, така че просто не полага усилия да ви спечели. Ако искате неговото внимание, тогава трябва бъдете тази, която първа флиртува с него. Това може да се окаже трудно, защото Скорпионът няма много опит във флиртуването. Но не се притеснявайте - в края на краищата ще хване намека ви, а след това ще имате цялото му внимание.

Стрелец

Стрелецът е навсякъде. Той не ви забелязва, защото не забелязва много неща. Умът му винаги прескача от тема на тема и никога не е на едно и също място за дълго. За да получите вниманието му, говорете с него за нещата, които страстно обичате. Без значение колко зает е, ще спре за секунда, за да ви чуе. Стрелецът оценява хората, които вършат нещата със страст и нищо не привлича вниманието му повече от някой, който говори със страст за любимите си неща.

Козирог

Козирогът винаги е в лошо настроение. Той е постоянно намусен и изтощен. Козирогът не ви забелязва, защото винаги съсредоточава вниманието си върху това, което го притеснява - работата, сметките или домакинската работа. Ако искате да ви обърне внимание, му напомнете какво значи да се забавляваш! Винаги под стрес, затова трябва да се научи да разтоварва от време на време. Ако успеете да го откъснете от всичките му отговорности, определено ще “хванете окото му“.

Водолей

Водолеят е известен с това, че не може да изрази своите емоции. Той може да бъде много срамежлив и да не ви позволи да разберете, че ви намира за интересни или привлекателни. Не че не ви е забелязал. Всъщност Водолеят вероятно мисли за теб точно толкова, колкото и вие за него! Просто се срамува да ви покаже. Ако искате да ви покаже вниманието си, накарайте го да се чувства удобно около вас. Не го критикувайте дори за най-малкото нещо! Щом спечелите доверието му, той ще ви обърне много повече внимание.

Риби

Рибите рядко се впечатляват от нови хора. Те бавно се „отварят“ към другите, защото се страхуват от отхвърляне. Той не ви забелязва, защото избягва да се привързва към хора, тъй като не иска да бъде наранен. Ако искате Рибите да ви забележат, позволете им да разберат, че ви е грижа за тях. Покажете му, че може да ви се довери и да бъде сигурен във вас. Щом се почувстват удобно около вас, ще имате цялото им внимание.