Работeйки с жени вече 15 години виждам, че много съпруги САМИ със собствените си ръце хвърлят мъжете си в прегръдките на любовница. Не вярвате? Искате ли да ви го докажа? Вижте статията и проверете дали и Вие не допускате тези класически грешки.

1. Ти си по-важна от любимия си

Момичета, няма никой по-важен за вас на този свят от самите вас. Напомняне за това може да откриете дори и в Новия завет: “Обичай ближния си както себе си.” Aко не умееш да обичаш себе си как ще обичаш другите? Не бързай веднага да зарязваш всичко само защото той ти се е обадил. Ти не си момиче на повикване! Ти си ценна и важна! Твоето време и твоите ангажименти имат най-голямо значение. Ако той иска да те види е важно да се уговори с теб предварително, а не в последния момент, когато му отпадне по-ранен ангажимент.

2. Имай професия и сама изкарвай парите си

Много любители на ведическата школа казват: “Само той трябва да изкарва пари, защото аз съм жена.” Нека да изкарва, ние не му пречим, дори го мотивираме за това. Жената, която е финансово независима и свободна е жена способна да изгради отношенията мъж-жена. В историята има многобройни случаи, в които мъже правят жените си зависими и после си намират по-млади и по-красиви, а оставят предните на улица. Освен това съвремения мъж много уважава работещата жена, защото по този начин тя подкрепя семейния бюджет. Пак казвам, това в никакъв случай не означава, че той не работи. Дори е хубаво, ако мъжът внася повече пари в домакинството. Но е важно и ти да работиш и сама да изкарваш парите си!

3. Семейните ангажименти

Ти не си прислужница! Той не трябва да те вижда на пода на тоалетната докато миеш. Ти си жена, а това означава секс-муза! Почти всички съпруги на които изневеряват забравят да правят това, което наистина им харесва. Ако обичаш да пътувай – пътувай! Обичаш масажи – отивай! Харесва ти да четеш или да гледаш театър – направи го! Никога мъжът ти или дори децата ти няма напълно да оценят всички жертви, които правиш за тях. Точно обратното. Те ще ти кажат, че не правиш достатъчно. Жените, които умеят да комбиринират и домашните задължения, и собствените си удоволствия са винаги търсени и интересни. Помни - ти не си даденост. Ти си жена!

4. Съблазнявай – какво чакаш?

Наистина, с годините желанието може да намалее. Но то намалява, защото явно ти отдавна не полагаш усилия, за да го поддържаш. Какво прави любовницата? Тя е винаги секси, разгонена и готова. Тя е със секси бельо, с красив грим и му пише пикантни смс-и. А ти го питаш какво ще яде днес и кога ще се прибере. Друго особено важно нещо е да не забравяш да отделяш внимание на своя мъж, когато имате деца, защото в противен случай той ще се почувства изоставен и точно затова ще започне да ти изневерява.

5. Бъди щастлива

Никой не иска да си тръгне от жена, която е щастлива. Тя е толкова търсена, че всички искат да бъдат до нея, включително и нейният любим! Не очаквай твоят мъж да те направи щастлива. Това е твоя лична отговорност!