Първата среща е доста специален момент за всяка връзка. Има няколко правила, които е препоръчително да спазвате, ако искате мъжът ще ви потърси отново.

 

Подходящо облекло

Избягвайте прекалено разголените тоалети. Заложете на нещо семпло, което да подчертаете прелестите ви, но и да остави място за въображението му.

Не говорете прекалено много

Че дамите са доста сладкодумни, го знае всеки мъж и макар много от представителите на силния пол да го приемат за нещо нормално, не е приятно, когато мъжът се чувства „обсебен” още след първата среща. 

Не се хвалете прекалено

Наясно сме, че вие сте най-добрата, но не изтъквайте прекалено положителните си качества.

Не прекалявайте с недостатъците

И изтъкването на всичките ви недостатъци не е добро начало за започването на една връзка. Не бързайте да му кажете всичко, с времето той сам ще ги открие.

Не прекалявайте с алкохола

100 грама вършат чудесна работа, но когато чашките станат повече, рискувате да не ви потърси втори път.

Не говорете за бившите си

Избягвайте да споделяте интимни моменти от миналото си. Всъщност това са неща, които не са подходящи за „мъжкото ухо”, дори когато говорим за дългогодишна връзка.

Не говорете за секс

Сексът при първа среща е тема-табу.

Не говорете за политика

И обсъждането на политическия живот не е сред най-удачните теми за разговор с човек, който едва познавате.

Не говорете за проблеми

Изключително неприятно е, ако още от първата ви среща го „залеете” с проблемите си – избягвайте да говорите за проблемите си в службата, както и за такива от лично естество.

„Приблизително колко изкарваш на месец?”

Разговори за финансовото му състояние са абсолютно забранени, най-малкото, защото ще създадете впечатление на меркантилна дама.

Забравете за секса

Направите ли го на първата среща е почти сигурно, че ще бъдете поставена в графата „секс за една нощ” и вероятността да ви потърси отново е минимална. Не че някои бракове не започват така, но това са по-скоро изключения.