На 15-ти ноември в Малта ще се проведе 12-тото ежегодно издание на Детския музикален конкурс Евровизия 2014. Българският представител тази година е малката Крисия Тодорова, която спечели сърцата на всички българи за отрицателно време. Тя, заедно с близнаците-пианисти Хасан и Ибрахим, ще представи песента „Планетата на децата“. 

Песента на българската гордост се превърна в най-гледаната в официалния канал на детската "Евровизия" в YouTube. Въпреки че е последно добавен, проектът на Крисия, близнаците, Ку-ку бенд и Плевенската филхармония вече е първи по брой гледания - 224 220.

Макар да не можем да гласуваме за Крисия в самата надпревара (тъй като според регламента не можем да подкрепим представителя на собствената си държава), можем да дадем своя глас в официалното онлайн гласуване, където българската песен е сред първенците. Гласувайте тук!

В момента Крисия заема второ място. Но ако всички ние се обединим и гласуваме за нея и песента й, можем да променим класирането и да помогнем на това талантливо момиче да има своя по-голям шанс за победа. Шанс да прослави не само себе си, но и България!