5 лесни трика, с които ще го пратите на седмото небе

 

Омръзна ли ви рутината в сексуалните отношения? Време е да предприеме сериозна крачка и да направите истинска революция в спалнята. Днес ще ви дадем няколко простички съвета, които вършат чудеса и със сигурност, ще изпратят партньора ви на седмото небе.

 

Бъде секси и неповторима

Покажете се в една по-различна светлина. Секси бельо, високи токчета и различна прическа биха свършили чудесна работа. Почти сигурно е, че партньорът ви ще пропусне вечерята.

 

Малки закачки

Нека тази нощ е специална. Не прибягвайте до основното занимание веднага. Накарайте го да ви желае повече от всичко. Как става това? – просто бъде закачливи. Бавни целувки по цялото тяло, докосвания по всички ерогенни зони, но „забравяне” на най-важната.

Изпълнете една от фантазиите му

Със сигурност знаете каква е най-съкровената му сексуална фантазия. Ако по един или друг повод, той не ви я е споделял директно, ви е правил куп намеци, споделяйки в обща компания под формата на шега къде, какво и как го иска. Кажете край на предрасъдъците и я изпълнете – със сигурност ще полудее от възбуда, а споменът дълго време ще се връща в съзнанието му и той ще ви желае все повече и повече.

 

Забранени думички

Почти няма мъж, който да не се възбужда от мръсни думи в леглото. Казвайте му тихичко някои от „забранените” думички, но без да прекалявате.

 

Покажете му какво харесвате 

Не се притеснявайте да говорите и показвате какво желаете. За един мъж е от изключителна важност да се чувства добър любовник. Често обаче партньорът не умее да намери онези места, които да ви изстрелят на върха. Няма нищо притеснително, ако в разгара на сенса му покажете как точно да го прави. Стимулирайте онези местенца без да се притеснявате, че той ви гледа. Гледката е изключително възбуждаща за един мъж и в никакъв случай не го прави слаб любовник.