Пигментациите по лицето безспорно са един от най-големите удари по самочувствието на всяка съвременна жена. Вероятно повечето от вас знаят, че образуването на пигментни петна по кожата се дължи на повишеното ниво на меланин. Излишъкът му се влияе от няколко фактора - излагане на слънчеви лъчи без защита, хормонален дисбаланс, възраст, прием на някои лекарства и в следствие на кожни възпаления и наранявания. Чудесната новина е, че козметичната индустрия е една от най-динамично развиващите се индустрии на европейско и световно ниво. Родни български производители, които по нищо не отстъпват на световните представят под светлините на прожекторите – NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé срещу пигментни петна и несъвършенства по кожата. Всичко за този невероятен крем за лице, ще намерите ТУК.

Ако не сте чували за съставката Ниацинамид, вероятно сте чували по-известното название, което е Витамин В3. Има изключителни разкрасяващи свойства и действа интензивно срещу пигментни петна, разширени пори, зачервявания и неравна текстура. Другото положително на тази съставка е, че не се разтваря в масло, така че е перфектен за кожа, която не понася масла и мазни разтворители. Ниацинамидът е много стабилен с pH, което е близо около неутралното, като за разлика от алфа-и-бета-хидрокси киселини, витамин C и ретиноиди, не е некисела и не дразни.

Уникалната формула на българския коригиращ крем с ниацинамид NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé има ненадминато действие при постоянно третиране с него:

Перфектна фотозащита
Антисептично действие
Антимикробно действие
Анти-ейдж действие
Намалява себума
Свива разширените пори
Успокоява раздразнената кожа
Избистря тена и намалява пигментациите, предпазвайки от образуването на нови

Интересно ли ви е да научите какво може да направи коригиращия крем с ниацинамид с кожата ви?

Безспорно това е съставка за грижа за кожата, която грабва вниманието на всеки. Всички изследвания за Ниацинамид единодушно сочат колко специална и вълнуваща активна съставка е. Ефикасността се вижда още първите 4-8-седмици употреба дори при много чувствителна или склонна към розацея кожа.

Доказаните избелващи свойства на коригиращия крем NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé помагат за изсветляването на кафявите пигментни петна изцяло в домашни условия. Това се случва, защото Витамин В3 (ниацинамид) потиска синтеза на меланин и по този начин кара пигментациите по кожата да изчезват, като предотвратява появата на нови.

Освен мощен ефект върху пигментните петна, ниацинамидът има положителен ефект при розацея, подсилвайки естествената бариера на епидермиса и води до значително намаляване на раздразненията и зачервяването на кожата. Още за ползите на NIACINAMIDE correct cream COLLAGENA Codé, вижте ТУК.

Изглежда, че ниацинамидът има силна нормализираща способност върху лигавицата на порите, редуцира секрецията на себум, който води до запушвания и груба, неравна кожа. Честото запушване на порите води до влошаването и разтягането им, което ги прави по-видими. Коригиращият крем с ниацинамид помага на порите да се върнат към нормалното си състояние и ги прави видимо по-стегнати.

Красивият и подмладен вид на кожата се получава благодарение на фотозащитните свойства, които има коригиращия крем. Моменталното действие на продукта води до подобряване признаците на стареене – горният слой на кожата се изглажда и видимите линии и бръчици се запълват.

Коригиращият крем от COLLAGENA е страхотен продукт с ниацинамид, от който всеки може да се възползва ако иска да премахне нежеланите пигментации сам вкъщи и значително да подобри състоянието на кожата и увереността си. Пригответе се да останете изумени от уникален български продукт – NIACINAMIDE correct cream. Можете веднага да си го поръчате от ТУК.