Този тип връзки станаха популярни през 2019 година и представляват отношения, в които липсва обвързване. Живеем в ера, в която партньорите са просто приятели и това е объркващо.

Решихме да проучим малко въпроса и искаме да споделим с вас как да разберем, ако сме в такива отношения.

Новите връзки

Те са неопределени. Намират се между приятелството и истинската връзка, но не са и приятели с екстри.

Те стават все по-популярни

Много учени са решили да изследват тези връзки. Оказва се, че хората се страхуват да се обвържат и дори да покажат чувствата си. Ето защо връзки са толкова неутрални и странни днес.

По-младите хора са фокусирани върху кариерното и личностното си развитие. Новият тип връзки им позволяват да се измъкнат от стреса и да се обвържат, но без това обвързване, което ние познаваме. Партньорите не са задължени да правят нищо за другия, а просто се забавляват. Отношението им не е определено.

Липсват знаци или форми на обвързване

Може би има някой, с който искаш да прекарваш дълго време. Били сте на няколко срещи, но не те е търсил с дни. Може би връзката ви е точно такава. Нямате планове. Половинката ви изчезва и се появява. Не мислите за бъдещето.

Как да излезете от нея

Ако не ви харесва новият тип връзка и отвътре ви притеснява, че сте в такава, може лесно да намерите решение. Ако търсите нещо повече от такива отношения, пробвайте следното:

  • Погледнете връзката си отстрани: Опитайте се да си спомните кога партньорът ви е правил нещо за вас. Задайте си въпросите: Прави ли ви той щастлива, когато сте заедно? Искате ли да сте с него?
  • Започнете разговор: Ако отговорите на въпросите са положителни, е нужно да поговорите с половинката си. Намерете тихо място, където да проведете честен разговор. Обяснете му как се чувствате.
  • Проявете разбиране: Това ще донесе само позитиви за отношенията ви. Ако човекът до вас се чувства по същия начин, работете върху връзката ви и решете докъде искате да стигне тя.