Успялата жена има здраво семейство и кариера за завиждане. Звучи ви невъзможно?! Вижте как да го постигнете!

Успелите жени са навсякъде около нас. Те карат околните да им завиждат и да мечтаят за техния живот. За тези дами работата не е досадно задължение. Нещо повече – те ходят с желание в службата и дават най-доброто от себе си. Обикновено са позитивни, вярват в способностите си и се радват на всеки свой успех. Провалите пък само ги амбицират още повече. Разчитат на качествата и способностите си и влагат въображение във всичко, което правят. Пълни са с идеи и с лекота успяват да убедят околните в правотата си.

 

Успелите жени не се молят за работа. Дори да ги уволнят, те го приемат като предизвикателство. Не си поставят ограничения и много добре знаят на какво са способни. Не хвърлят усилията си на вятъра и преценяват трезво къде трябва да вложат цялата си енергия. Преди всичко са активни и динамични и организират задълженията си по брилянтен начин.

 

Успелите жени не вярват в чудесата, а карат нещата да се случват. Посредствените резултати не ги задоволяват, затова се борят за най-доброто. Винаги имат резервен вариант и не се подават на паниката. Вродената им интелигентност не им позволява да се оправдават с незнание. Дори да не са наясно с нещо, те никога не го признават. Могат да се превърнат в експерти за един ден, ако се наложи. Въпреки че за тях няма невъзможни неща, успелите жени разграничават постижимите цели и тези в сферата на фантазиите. Знаят кое е важното и кое - маловажното. Това им помага да се концентрират върху проектите, които ще им донесат истински успех и израстване в службата.

 

Често тези амбициозни жени са привлекателни и чаровни. Те имат чувство за хумор и акцентират върху успехите си, а не върху провалите. Когато свият семейно гнездо, се стремят да не пренебрегват семейството си заради работата. Разпределят семейните задължения, така че всеки да се чувства необходим и ангажиран.

А вие успели жени ли сте, как мислите?