Обожаваш цветята в косите, дългите до земята феерични рокли с бродерии, плетени кожени колани и предизвикателната комбинация от кадифе и драматична дантела? Екзотиката в цветовете, ориенталските мотиви, хипи акцентите и декорациите с носталгични нотки ти действат като магнит, а ти самата се смяташ за дама със свободолюбив дух? Е, ако това е така, имаме чудесна новина за теб - сега можеш още повече да се доближиш до любимия си винтидж стил от 70-те, благодарение на новия тример от Veet - Veet Sensitive Precision

Изрази свободния си начин на живот, излез от модните рамки и смело промени визията си, като оформиш по нов ретро начин веждите си. С първия по рода си автоматичен Veet тример, специално разработен за нежните части на тялото, ще се сдобиеш с идеално оформени вежди*, при това бързо и безболезнено, без риск от порязване или раздразнение. Единственото, което трябва да направиш, е да следваш тези лесни за изпълнение стъпки. Готова ли си да започваме?

Стъпка 1: Премахване на нежеланите косъмчета

Със своята прецизна глава, специално разработена за тази деликатна зона на лицето, автоматичният тример ти позволява да премахнеш всяко нежелано косъмче*. При това без страх от болка. Използвай приставката за подстригване и един от двата гребена и движи по посока, обратна на растежа.

Стъпка 2: Определяне на правилната форма

Идеалните вежди са построени на базата на три основни линии и тяхното съотношение. Те определят най-подходящата форма, началото, извивката и края и сама можеш да измериш правилните пропорции с помощта на обикновен молив. Просто наложи молива върху лицето си така, че да премине през трите изброени точки. Първата линия съответства на точката, от която трябва да започва веждата и това e мислено прокараната права линия от външната страна на носа към вътрешния ъгъл на окото. Втората линия определя края на веждата. Прокарай мислената линия през външната страна на носа към външния ъгъл на окото. Ако естествената дължина е по-къса, не се притеснявай, това се коригира лесно в последната стъпка. Третата линия преминава отново през външния ъгъл на носа и достига до външния контур на зеницата. Тук трябва да е извивката и най-високата точка на веждата. За красива форма, която да изглежда естествено, е най-важно да следваш това, което ти е дадено от природата, а не да променяш веждите си коренно.

Стъпка 3: Оформяне

Използвай малката глава от комплекта за прецизно оформяне. Следващата стъпка е да докоснеш леко и да издърпаш по посока на растежа, за да премахнеш излишните косъмчета. Придържай се към вече определените три точки и почисти косъмчетата, спазвайки контура на веждите си.

Стъпка 4: Подчертаване на веждите

Дойде ред и за последната необходима корекция за удивителен краен резултат на твоята бохо визия. Липсва ти само малко цвят! Избери молив или сенки, които да са възможно най-близки до твоя естествен цвят и запълни там, където има малки празнини. Благодарение на подчертаването на веждите, можеш да ги удължиш, ако са по-къси от мислената линия от стъпка 2. След това разнеси добре с четчица, за да не бъде цветът прекалено интензивен и натрапчив. Разликата е осезаема, нали?

Вече си готова да приковеш погледите на всички с винтидж бохо визия! Направи ритуала си за разкрасяване лесен и приятен с новия тример от Veet - Veet Sensitive Precision!*


* Подкъсява косъмчетата до 0,5 мм. Моля, прочетете инструкциите.