- Освободете ума си.

Всичко е в главата. Ако си мислите секси неща, това може да помогне. Няма значение за кой ще си фантазирате, важното е да ви помогне.

- Бъдете готова.
Докосвайте се малко когато се събудите или докато сте под душа. Вниманието към интимните ви зони ще ви направи по-подготвени за последвалия секс по-късно.

- Подгрейте.
Забавно е да се прави набързо, но играта преди секса е ключова. Жените не само се възбуждат по-бавно от мъжете, но колкото по-възбудена сте, толкова по-чувствителен е клиторът ви. Накарайте го да го докосва с различна скорост и сила.

(Горната лява част на клитора е най-чувствителната. Кой би предположил?)

- Бъдете като Буда.
Понякога се разсейвате от различни неща. Бъдете концентрирана. Концентрирайте се над удоволствието.

- Обичайте тялото си.
Мислите за страхотните си гърди, за напереното дупенце, вместо да мислите за недостатъците си.

- Забавлявайте се.
Напрежението дали ще свършите ви пречи. Наслаждавайте се на секса, а не мислете за финала. Иронично е, но като не мислите за оргазъм, е по-вероятно да стигнете до него.

- Не забравяйте клитора.
Две трети от жените не стигат до оргазъм от самото проникване, защото клиторът не е стимулиран, а той е епицентър на нервите. В каквато и да сте позиция, го стимулирайте.

- Застанете по корем.
Това е поза, предразполагаща оргазъм. Докосвайте се докато партньорът ви е върху вас.

- Повдигнете се.
Поставете възглавница под бедрата, когато мъжът е отгоре. Това ще помогне до достъпа на клитора и ще ви доближи до желания оргазъм.

- Направете пауза.
Сменяйте позите често или спрете за малко. От очакването нервите ще са в по-голямо напрежение. Но не прекалявайте с чакането, защото може да има обратен ефект.

- Правете секс сами.
Мастурбацията е един от най-подценяваните съвети. Колкото по-добре знаете какво ви харесва, толкова по-добре ще може да го разбере и мъжа. Изпробвайте всякакви фантазии… сама.

- Извън комфортната зона.
Експериментирайте. Опитвайте играчки, роли, секс на полу-оживени места. Ако сте обикновено доминираща, оставете той да бъде.

- Намокрете се.
Ползвайте подвижния душ на интимната ви зона, по дупето и зърната. Пробвайте как тялото ви реагира на по-топла и студена вода.

- Притъпете някое сетиво.
Нека партньорът ви завърже очите или си сложете тапи в ушите. Лишаването от дадено сетиво може да изостри други.

- Вдигайте шум.
Издаването на звуци ви кара да се чувствате по-свободни под завивките, а това е ключово за оргазмите. Пъшкайте, викайте…

- Дишайте.
Опитайте да дишате в ритъма на секса. Вдишвайте, когато го вкарва, и издишвайте, когато го изкарва. Когато свършвате си удължете вдишванията, за да удължите емоцията.

- Отпуснете се.
Мъжете се стягат, когато свършват, защото се изисква сила за еякулацията. Жените трябва да са отпуснати, за да получат оргазъм. Освободете си ума, отпуснете си мускулите и нека невероятните емоции се излеят във вас.