И това лято профуча покрай нас със същата скорост, с която търсеше къде по дяволите са ключовете за офиса, сутринта след отпуската. Кога беше май, кога стана септември... То се е видяло, че ще вадим дългите ръкави от гардероба. Емо Чолаков отдавна не е споменавал нещо над 20тина градуса. В чантата ти все по-често става все по-тясно, защото си си взела чадъра (за всеки случай). И никой не разбра, отиде си лятото и дойде есента.
 
Колекционирахме и последната доза летни спомени, които да ни сгреят в кофти есенните дни. Малко лятно настроение никога не е излишно. Как да си набавим необходимото количество „Лято” през останалата част от годината, ето нашите предложения:
  • Сътвори някой божествен колаж – имаш хиляди снимки от изминалите три месеца. Нямаш си на идeq колко много слънчеви лъчи и емоции си уловила с камерата. Събери най-летните и щури снимки в един колаж – семейството, приятелите, готиния спасител, с който се снима на морето, твоя приятел, когато беше прекалил със слънцето... 100% има още!

  • Дъска за летни спомени – ако и ти си от лудите хора, които пазят касовата бележка от бара с яките коктейли, смачкания билет от Spirit Of Burgas, номера, който ти даде някакъв непознат на плажа – това е – принтирай няколко яки летни снимки и вкарай въображението си в действие. Трябват ти едно пано или просто място/нещо, на което да можеш спокойно да забиваш кабърчета и да пишеш с маркер. Надпиши спомените си с различни цветове, снимай ги за фейса. Колко лайка събра?

  • Клип със снимки и видео – вкарай любимата си песен от саундтрака на твоето лято за фон и действай, има бая възможности за създаване на клип в нета. Просто потърси в Google “making videos from pictures free” и си избери нещо. И не е чак толкова трудно. Залисана в монтажа на летните спомени вече изрежисира един по-топъл и слънчев есенен ден.

  • Слънце на заем – ами да, родното Черноморие вече не предлага окъпани в слънце плажни емоции, но пък в южните ни съседките имат скътано още хубаво време. Ако имате възможността да се откъснете от работа, не се притеснявайте за парите. Изгодните оферти за допълнителна доза лято в Гърция и Турция са събрани на едно място и само вас чакат!
Пожелаваме ви едно много хубаво лятно настроение! Няма смисъл да напомняме, че градусите могат да се вдигнат при наличието на горещ мъж до вас в комбинацията от чаша вино и може би 2-3 запалени свещи.