Освен добри, зодиите имат и немалко лоши черти. Някои от тях не обичат да отмъщават, но други се превръщат в зверове, когато някой ги настъпи.

Овен

Представителите на тази зодия атакуват бясно с рогата, но бързо им минава. Понякога са нужни само няколко часа, за да забравят случилото се и да ви стиснат ръката.

Телец

Телците не се палят за щяло и нещяло. Но помнете, че те са по-отмъстителни дори от Овните. Представителите на тази зодия отмъщават, за да изпитат удоволствие от урока, който са накарали да научи човекът отсреща.

Близнаци

Крайно заядливи същества! Обичат да клюкарстват и постоянно настроението ми се променя. Ако първоначално засегнатите Близнаци се заканят да ви отмъстят грубо, не се плашете – след няколко часа ще са на друго мнение.

Рак

Раците умеят да съсипят настроението на много хора наведнъж. Ако някой ги ядоса, могат да сринат цяла сграда върху главата му. Отмъщават, като карат човека да намрази себе си.

Лъв 

Представителите на тази зодия могат да ви накарат да се почувствате като най-голямото нищожество на земното кълбо. Обикновено не се палят лесно, но ядосат ли се, става страшно.

Дева

Девите отмъщават дори за глупави дреболии. Престават само тогава, когато усетят, че са успели да унищожат емоционално човека отсреща.

Везни

Везните също са тънкообидни, но не умеят да отмъщават. Тяхната сила е в словесните атаки – с думи могат да ви накарат да се почувствате доста зле.

Скорпион

В списъка със заядливи особи те са на първо място. Не губят време, бързо скачат и хапят. Обикновено най-потърпевши са близките им хора.

Стрелец

Стрелците отмъщават с кеф. Обожават да са център на внимание и затова често публично вдигат големи скандали. Всичко друго до болка им е скучно.

Козирог

Ако сте разгневили представител на тази зодия, плюйте си на петите. Козирозите отмъщават по възможно най-грубия начин и никога не отстъпват.

Водолей

Водолеите не могат, а и не искат да отмъщават. Умеят да обръщат всичко на шега. Имат ненадминато чувство за хумор.

Риби

Рибите се обиждат прекалено лесно. Когато някой ги нарани, започват да обясняват на всички колко лош човек е този някой. Често са намусени и недоволни – я от времето, я от човека до себе си...