Вероятно няма жена, която да остане равнодушна, когато разбере, че любимият човек кръшка. Ето как реагират жените според зодиака.

Овен - отмъстителната й природа ще стъжни живота на рогоносеца, но с такъв финес, че свят ще му се завие. Първоначално уж ще прости, но това не означава, че ще преглътне предателството.  Жената Овен ще подготви старателно своето отмъщение и ще му сложи такива рога, че ще му държат влага цял живот.

Телец - няма да последва раздяла след първата забежка на мъжа, но пък ще му се наложи да работи здраво. Рогоносецът ще бъде принуден да се труди денонощно, за да позлати своята дама. Ако парите започнат да не стигат, той ще бъде изритан.

Близнаци - жените от тази зодия действат импулсивно и не се знае как ще реагират на новината. Точно това е плашещото при тях, че никога не знаете дали ще ви изхвърли дрехите през терасата, или ще прости. При всички положения ще замеси други хора, тъй като ще иска да сподели.

Рак - трудно биха простили изневяра, но не биха взели решение за раздяла спонтанно. Ще мислят, ще страдат, ще задават въпроси и в крайна сметка ще намерят сили да продължат напред. 

Лъв - по-добре не изневерявайте на жена от този знак, не и ако не искате да я загубите! Тя няма да прости, а направо ще ви събере багажа и ще каже "Сбогом!" Има прекалено много възможности, да се остави да я мамят.

Дева - жените от този знак не обичат да правят скандали, но ще изживеят толкова сърцато болката си, че ще ревнете с тях. Наранената Дева ще плаче ден и нощ, докато не накара рогонесеца да й се моли на колене.

Везни - само не очаквайте да ви се моли. Жената от тази зодия ще ви изгледа от високо и ще ви стъпче. Няма да прости и няма да ви даде втори шанс, защото има много ухажори. Някой друг с радост ще ви замести.

Скорпион - трудно ще изневерите на жена от този знак, защото ще ви следи изкъсо от началото на връзката. Тя е обсебваща и ревнива. Ако пък дръзнете да кръшнете, тя ще ви отмъсти сурово.

Стрелец - твърде вероятно е да се стигне до раздяла. Жената Стрелец не може да преглътне болката и обидата. Ще ви зачеркне с лекота и няма да си спомни за вас. Преди това обаче ще ви накара жестоко да съжалявате.

Козирог - ревнива и отмъстителна жената Козирог ще ви припомня ден и нощ прегрешението, докато сам не си съберете багажа. Ще ви следи и това в един момент ще направи връзката ви невъзможна.

Водолей - като цяло не е ревнива и би простила една изневяра. Би го направила от любов, но търпението й не е вечно. Ако я предадете втори път, ще ви изхвърли от дома и живота си.

Риби - изглежда ранима и уязвима, но в изключително силна жена. Жената Риби ще ви посочи вратата, без да иска обяснения и извинения. Предадете ли я веднъж, тя ще затвори сърцето си за вас.